Духът на Хю Хефнър възкръсва на 16-и март с мегапарти в София

  • 05 март 2018 12:03

  • 3875
  • 0
Духът на Хю Хефнър възкръсва на 16-и март с мегапарти в София
© Булфото (архив)

Само участниците в първото от поредица Playboy - партита на 16 март в Bedroom ще могат да се сдобият и с пилотните екземпляри от специалното издание на списание Playboy - reMIXеd.

С възраждането на вечния и непокорен дух на Хю Хефнер се е заела продуцентската комания DSG на Любен Дилов-син, Борис Гълъбов и Христо Сираков, които вече организираха три от най-обсъжданите конкурси Playmate Of The Year.

Първото издание за 2018-а е с гост-главен редактор Любен Дилов-син, който е свикал под заешките уши представители на най-тежката авторска артилерия на списанието - Сашо Жеков, Карбовски, Нойзи, Антони Георгиев, Ваня Щерева, както и знаменити дебютанти в мъжката библия като Димитър Калбуров и Мила Михова.

Броят е пълен с изненади, в доста по-арт стил, като по страниците му е изложена и знаменитата сесия „Le Tre Grazie “ ( Трите Грации ) на известния британски фотограф Томас Ходжес. Сесията е реализирана в специално наето палацо в Рим от продуцента Джзепе Лепоре (прочул се с филма си с Франко Неро "Децата на Маам" ) и с участието на най-популярният ни дизайнер в чужбина Иван Донев.

Самият Лепоре и част от звездния му екип също ще бъдат гости на партито, което ще е с надслов "Няма грозни жени, има малко алкохол" и общева зрелищен спектакъл с участието на най-актуалните плеймейтки от последните сезони на легендарния конкурс.

Още за партито прочети тук.




 

Последвайте канала на

woman.bg
3875 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини