Някои от най-странните женски сексуални фантазии

  • 14 март 2016 14:12

  • 7975
  • 0
Някои от най-странните женски сексуални фантазии
©

Не е тайна, че сексуалните фантазии между мъжете и жените винаги се припокриват. Можете да се изненадате от мераците на партньорката, стига да бъдете достатъчно откровени и честни в желанията си.

Редица сексуални журнали са разкривали откровените женски желания, запазвайки тяхната анонимност, а това води до изненади зад невинните усмивки и зачервените срамежливи страни - жената е е по-перверзна и от най-зловещите фантазии на Рон Джереми.

Благодарение на наложените обществени норми, образователната система, религията и редица други ограничители, женското съсловие има само едно безопасно място - фантазиите и мокрите сънища! И докато можете да бъдете проследявани и откривани от различните технологии, умът и въображението остават неприкосновени за модерната технология. Ето защо споделяме някои от най-горещите фантазии, които трудно биха могли да се разкрият, ако жената до вас ви няма огромно доверие.

5. Перфектният любовник

Трудно бихме открили определението за перфектен любовник, след като всяка жена има вкус. Можем да се фокусираме върху класическия пример за такъв - висок, широки рамене, късо подстригана коса, изявени коремни мускули и огромни руки, чуек! Тази фантастична личност присъства в женската фантазия и често се завръща, докато сте с нея в леглото. Скорошно изследване на канадските учени показва, че жените си фантазират други партньори от 2 до 3 пъти повече. Горещата сексуална тайна остава неприкосновена и като такава, не може да нарани никого.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
7975 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини