Китайска фирма плаща годишна премия със секскукли

  • 28 януари 2016 06:43

  • 3543
  • 2
Китайска фирма плаща годишна премия със секскукли
©

Работници на китайска компания ще трябва да се успокоят от липсата на парична премия, която досега им е изплащана всяка години по това време и да се задоволят с гумени имитатори на жена - секскукли, пише "Монитор".

Това само една от алтернативите - иначе премията може да бъде получена във вид на свинско месо, джапанки и покани за местен караоке клуб. Секскуклите са били предназначени само за ергените във фирмата, но при добро желание и липсата на съпротива от страна на съпрузи и съпруги тя може да бъде използвана и за семейни служители, вместо вратните пържоли.

Компанията Lianlian е със седалище в Гуанчжоу и се занимава с разработването на мобилни приложения за виртуални свалки.

Преди известно време една пекинска компания пък предложи на работниците си да прекарат една нощ с популярна порнозвезда.

Последвайте канала на

Novini.bg
3543 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XXL

2016.02.16 | 09:28

2
ТОВА Е МНОГО ДОБРА ИДЕЯ.И ТУК АКО МОЖЕШЕ ДА Е ТАКА.ЩЕ СИ ЧУКАМ КУКЛАТА ВСЕКИ ДЕН БЕЗПЛАТНО И БЕЗОПАСНО.А ЖЕНИТЕ ДА ГО ДУХАТ
ВАЖНО!

2016.02.10 | 12:31

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини