Дъщерята на бившия премиер на Франция се разголи (снимки)

  • 14 юли 2015 07:59

  • 22072
  • 1
Дъщерята на бившия премиер на Франция се разголи (снимки)
©

Дъщерята на бившия френски министър-председател Доминик дьо Вилпен позира гола от кръста нагоре за мъжко списание, гръмнаха местните медии.

29-годишната Мари дьо Вилпен се появи на корицата на сп. "Люи", разголила едната си гърда. На вътрешните страници има цяла топлес сесия, заснета на корабче, плаващо по р. Хъдзън в Ню Йорк, пише в. "Телеграф".

Бащата на Мари беше премиер на Франция през периода 2005-2007 г. Той вероятно ще иска да избегне да гледа новините, защото снимките на дъщеря му са навсякъде, коментира сайтът "Дъ Локъл".

Мари дьо Вилпен е модел, актриса и певица. Тя заяви, че няма проблеми да се снима гола. "Аз съм голямо момиче и за мен не е никакъв проблем да си покажа гърдите или задника. Вие сте виждали тялото ми", зави те пред сп. "Люи", което се смята за френската версия на "Плейбой".

"Аз се целувам по френски, но се чукам по американски", добави разкрепостената блондинка.

Мари е водещ вокалист на групата PinkMist. Тя също така се засне напълно гола във филма "Байконур". Според слуховете през 2013 година Мари е имала връзка с Амбър Хард, която тази година стана съпруга на Джони Деп.

Последвайте канала на

Novini.bg
22072 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.08.01 | 23:50

1
Всички знаем, какви са жените като млади и вече Обвързани. Едните курвентий. Другите по-големи.

Добави коментар

Водещи новини