Арестуваха палава даскалица по сексуално здраве заради оргии с ученици

  • 10 май 2013 06:47

  • 21442
  • 9
Арестуваха палава даскалица по сексуално здраве заради оргии с ученици
©

Учителка от американския щат Тексас бе арестувана за това, че е правила секс с двама свои ученици. 31-годишната Марлена Минтс е преподавала сексуално здраве и образование в СОУ Беси Колман в Кедар Хил близо до град Далас.

Училището разбрало за непристойното поведение на възпитателката, след като осмокласник се похвалил са креватните си приключения с госпожа Минтс. Даскалицата е обвинена в сексуално насилие срещу дете и непристойни взаимоотношения с ученици. Местната училищна администрация е пуснала Минтс в принудителен отпуск и се е свързала с полицията миналата седмица, когато научила за непристойните контакти. По-късно тя е задържана от полицията и отведена в местния затвор.

Според полицейски документи, Минтс си е разменяла текстови съобщения с 13-годишен относно проблем с неговия пенис. Минтс му казала, че трябва задължително да види за какво става на въпрос и му казала да се срещнат в училище.

Ученикът разказа на следователите, че си е мислил, че всичко е наред, защото тя била преподавателка по сексуално здраве и образование. Той също разказа как се е разголил пред нея, а тя му направила орална любов.

Възпитаникът определи Минтс като „пума“ (жена на възраст, търсеща секс връзки с млади мъже), която, понеже той бил любимият й ученик, му позволявала да й пипа гърдите и дупето по време на час. Други ученици също са я пипали по нежните места.

В хода на полицейското разследване стана известно, че учителката е имала взимане-даване с още един ученик. Втората й жертва също си е разменяла съобщения с нея. В тях учителката е питала ученика, дали иска да „прекарват време заедно“ и „дали харесва момичета“.

Според заповедта за арест, Минтс го е взимала с колата си, откарвала го е в дома си, където му е правила орална любов. „Преподавам през последните пет години. Обичам да преподавам здраве. Обичам го, защото тази информация се прилага всеки ден“, е написала Минтс на страницата си на сайта на Беси Колман.

Родители са шокирани от случилото се. „Въобще не съм очаквала такова нещо. Тя е страхотен учител. Винаги е приятелски настроена, усмихваше се, бе готова да помогне“, каза Маги Робъртс, чиято племенница посещава училището на Минтс.

Последвайте канала на

Novini.bg
21442 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Минтс

2014.12.15 | 03:06

9
Това е находчива жена! Вместо децата да станат гейове по-добре ги научи на изтънчен и безопасен секс. Тя го е направила чисто професионално показвайки им колко е хубав секса с жени, вместо да се търкалят с мръсен комшия-гей, както често се случва в САЩ.
santuzo

2014.12.15 | 03:06

8
нетрадиционните методики при управлението на у4ебниа материал и неговото адекватно усвоение се налагат с малки сму6тениа в генерирането на преподадената енергиа и асимилирането и. Актуалното зву4ене 4рез траина методологиа и неиното резониране 4рез физи4ески допир не налагат конструктивни изменениа и не носиат патогенни деструкции в/у подраства6тите, освен ако не се прилагат насилни4ески деиствиа. Позитив е емоциата и приповдогнатостта на духа.
ххх

2014.12.15 | 03:05

7
Пишлеметата са топнали чушката - това добре. Но защо след това не си траят, ами скапват живота на жената. Малолетни били, била ги тормозела, не разбирали какво ставало...да им е*а майката

2014.12.15 | 03:05

6
Не БЕ-кайте и не Ма-кайте не е културно rrrrrrrrr хахаха Една колА маска за бедни жени - 3 супени лъжици захар и малко лимонтузу се разтопяват на не много силен огън. После взимате парчета тензух и докато е топла сместта мажете по тях. Слагате на косматите участъци и дърпате РЕЗКО. Ще се изненадате каква благородна горичка ще се лепне На тензухчето Действията се повтарят до пълно обезкосмяване. За да не ви чуе блока как пищите захапвате една какалашка или езикът си !Честито вие вече сте почти готова за среща ха ха ха

2014.12.15 | 03:04

5
ХА МИС ПУЕШКА ГУША СЕ Е ОЩАСТЛИВИЛА С МАЛОЛЕТНИ ;ПАЛАВНИЦА ТАКАВА
м21

2014.12.15 | 03:03

4
ИСКАМ ДА СЪМ УЧЕНИК В ТОВА УЧИЛИЩЕ!
...

2014.12.15 | 03:02

1
Нормално.. Либералната дегенерация вече тотално е пропила западното общество. Въпрос на време е и в България да дойде ден в който родителите няма да познават собствените си деца...

2014.12.15 | 03:03

3
Ха-Ха,абе ти гоBориш като някой иcлямиcт,B кой Bек жиеBеш бе???Ти не cи ли cи ме4таел да обърнеш на младини някоя даcкалица за cпорта или cи бил о4иларката на клаcа,заBършил cъм 84г. и тогаBа cи имаше такиBа неща и ще продължаBа да има,та то cега бащите праBят подаръци на cиноBете cи за абитуриентcкия бал-проcтитутка,а на дъщерите-cиликон,Bремената cа Bе4е други...

2014.12.15 | 03:02

2
Според мен трябва да приберат учениците за психични отклонения. Просто няма как да изпиеш толкова, за да ти хареса тая.

Добави коментар

Водещи новини