Бакшиш върнал на Део загубен телефон

  • 13 ноември 2012 10:47

  • 2423
  • 0
Бакшиш върнал на Део загубен телефон
©

Таксиметров шофьор посетил Део вкъщи и му върнал загубения джиесем. Шоуменът бил толкова доволен, че съвестният Методи му спестил много разправии, че от благодарност му подарил бутилка уиски.

В петък Део и рапърът Гудслав записвали вокалите към новата песен, която подготвят заедно с Лора Караджова. След студиото взели такси пред румънското посолство и се прибрали. Шофьорът Методи обаче разпознал Део и дори го помолил да говори по телефона със сина му.

На слизане от таксито Део започнал да си търси джиесема, но докато се усети, колата тръгнала. Той влязъл в най-близкия офис и помолил да звънне. Набрал своя телефон, но никой не вдигнал, пише "БЛИЦ". Апаратът му бил на тих режим и таксиметраджията не го чул. После звъннал на фирмата, но оттам го разочаровали, че няма как да намерят ей така колата, която го е возила.

Део се върнал на стоянката с надеждата, че ще намери негови колеги да му кажат как да го открие. Само, че и там ударил на камък.
След едночасово търсене, Део се прибрал. От домашния отново набрал мобилния си телефон и за радост чул любимия си сигнал пред входната врата. Толкова се зарадвал, че веднага грабнал една ново бутилка с уиски и му я подарил.

Последвайте канала на

Novini.bg
2423 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини