Асен Блатечки кръшкал с млада актриса

  • 12 ноември 2012 07:06

  • 5568
  • 1
Асен Блатечки кръшкал с млада актриса
©

41-годишният идол на тийнейджърките Асен Блатечки кръшкал на съпругата си Катерина с 23-годишната актриса Ива Папазова, твърди в. "Всеки ден". Папазова току що се била дипломирала, учила в класа на Стефан Данаилов.

Неотдавна Блатечки ударил рамо на начинаещата си колежка, уреждайки я с щат в бургаския театър "Адриана Будевска". Колеги на актьора коментирали под сурдинка, че лошото момче вероятно доста си пада по девойката, щом рискувал с нея в постановката "За Господ - забранено", на която бил и режисьор. Можел да си вземе актриса с по-голям опит и да не му се налага да трепери дали няма да му провали представленията.

Вече няколко месеца Ива летяла на крилете на любовта и не криела топлата си връзка с Блатечки. Независимо че на актьора непрекъснато се приписват връзки с красиви актриси, той твърди, че е примерен съпруг. Кълне се, че не изневерява на жена си Катерина, която по думит му е "рядко съчетание на красота, интелигентност и сексапил". Преди време папараци щракнаха Блатечки и Папазова заедно, но актьорът отрича да има с момичето нещо повече от професионални взаимотношения.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5568 1

Коментари 1

Добави коментар
barcelona17

2012.11.18 | 07:39

1
И аз бих кръшнал, стига да ми падне възможност!

Добави коментар

Водещи новини