Сандра Бълок гола под душа заедно с тв водеща (видео)

  • 17 октомври 2012 16:10

  • 30150
  • 3
Сандра Бълок гола под душа заедно с тв водеща (видео)
©

Актрисата Сандра Бълок и тв водещата Челси Чандлър поизпотиха американците, седнали пред телевизорите за вечерното шоу Chelsea Lately. Двете се появиха голи под душа, като за жалост интимните им части бяха цензурирани.

Сюжетът показва как 48-годишната Бълок нахлува в банята на Чандлър и двете започват да се карат коя трябва да се изкъпе първа Бълок започва да й се кара, настоявайки, че домакинът трябва да се уважава.

"Ти носиш отговорността да си модел за подражание за младите момичета. Спри да спиш с гостите си, аз не искам да спя с теб", казва Бълок в клипчето, намеквайки за романса на водещата с 50 Cent миналата година. Челси отсича, че повече няма да го прави, освен с някои рапъри.

Идеята на скеча е да се промотира новото студио на предаването.

По-късно водещата призна, че само тя е била напълно гола. Сандра е свалила само сутиена си за клипа.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
30150 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
FM

2014.10.17 | 10:08

3
Гола под душа. Е другият път може да е с балтон.
Mecata

2013.06.13 | 19:25

2
Прекрасни "девойки" :) Не е необходимо да им се виждат зърната на циците за да им се израдва човек - сексапилът лъха от тяхното изражение и витае навсякъде ! Дай Боже всекиму това щастие, да контактува и да обладава такива жени ! А в България те са много ! Не става въпрос за "курвите под прикритие", а за истинските, очарователни български девойки и жени:) Български мъже - сложете си очилата за "очарование" и отдайте дължимото на своите очарователни партньорки :))) Само може да спечелите :))) Е, ако решите, може и да ми благодарите за съвета :)))

2012.10.18 | 23:18

1
Един пъпеш не можах да видя!

Добави коментар

Водещи новини