Томислав Дончев отказа на Бойко, ще се жени след изборите

  • 08 октомври 2012 06:52

  • 2703
  • 0
Томислав Дончев отказа на Бойко, ще се жени след изборите
©

Министърът без портфейл Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, който отговаря за усвояването на европейските средства, отлага сватбата си за периода след изборите. Това стана ясно седмица преди 14 октомври – деня, който Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе определил за минаването му под венчило, пише Монитор.

В средата на юни премиерът изненадващо избра дата за празника на Томислав и Светлана - жената, с която живее от години на семейни начела и от която има 8-годишен син. „Това беззаконие трябва да спре.” - отсече с усмивка тогава той. В началото на правителственото заседание даде указания на първия човек в здравеопазването Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, да избере датата, защото единствено „тежката артилерия” на високи токчета носела календарче. На Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко пък се падна отговорната задача да посочи красивото място за церемонията в качеството й на министър на околната среда.

Караджова веднага планира ритуала за родопския град Ракитово, тъй като бил изключително живописен. А Атанасова се спря на датата 13 октомври. Предложението обаче веднага бе отхвърлено от Борисов. „Казах да е неделя, т.е. на 14 октомври ще е сватбата. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска ще ги венчае в кметството.” - разпореди се в началото на лятото премиерът. По думите му събота бил ден на мъртвите, затова не било хубаво човек като Томислав да каже „да” тогава.

Седмица преди плануваната сватба обаче от ведомството на министър Дончев обясняват, че работят на пълни обороти, и че той със сигурност щял да се жени, но след изборите през 2013-а. Още повече че дългата командировка на министъра в Перник не е приключила и по всяка вероятност на 14 октомври той отново ще е в миньорския град. Усилената му работа бе отчетена от премиера Борисов, който преди дни го нарочи за отличник на кабинета и добави, че не му сърди за отложения Менделсон.

Последвайте канала на

Novini.bg
2703 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини