Галена брои пачките с машина (снимка)

  • 27 септември 2012 07:55

  • 3931
  • 3
Галена брои пачките с машина (снимка)
© Булфото

Фолк певицата ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и решила да бъда в крак с модата и си купила машина за броене на пари. Актуалната изпълнителка ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и може с абсолютна точност да си изчисли колко точно пари са й бутнали в деколтето след поредното участие.

Феновете й обаче веднага се пошегуваха с новината, че ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и трябвало да си купи и касов апарат, за да не излязат на бял свят нови нередности при проверки на служителите от НАП. Чалгаджийката не пропусна да се похвали с новата си придобивка. Тя позира за поредната си снимка, където се вижда и въпросната машина за пари. Някои от коментиращите са на мнение, че поп фолк изпълнителката вече няма да има нужда от тази придобивка, защото хонорарите на фолк певиците са започнали да падат драстично. Преди ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и не си отваряла устата за по- малко то 4500 лева, а сега е склонна да пее и за 3000, че дори и за 2500 лева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3931 3

Коментари 3

Добави коментар
saggh

2012.10.21 | 23:18

3
СПЕРМООООО!
==

2012.10.21 | 14:00

1
има си пари жената,какъв ви е проблема?

2012.10.21 | 14:01

2
проблемът съ нарича мирак ама не бута безплатно и ся търсим за кво да я уплюйм. кат зима пари ши я плюйм за машината за броене. аку биреши крастаици щяхми дъ я плюйм за цвитъ на късеткити

Добави коментар

Водещи новини