Продават за 1 млн. долара порно запис с Кание Уест

  • 24 септември 2012 13:52

  • 5531
  • 0
Продават за 1 млн. долара порно запис с Кание Уест
©

Кание Уест е станал жертва на доста неприятна кражба. От компютъра му е откраднат секс запис с него, който вече се търгува с таблоидните онлайн издания.

Още в петък стана ясно, че Кание е бил заснет в хотелска стая с жена, която прилича на Ким Кардашиян. В 20-минутния запис жената споделя, че е омъжена и, че е "тук", тъй като със съпруга ѝ вече не правят секс.

В момента Уест излиза със сексапилната брюнетка, а записът със сексуално съдържание се предполага, че е направен преди това.

Адвокатите на Кание вече са се заели със случая като усилията им са насочени основно към предотвратяване на изтичането на записа в интернет.

"Скрийншотът, както и записът, от който той е свален, е придобит по незаконен начин и смятаме, че е бил откраднат от компютъра на г-н Уест", посочват адвокатите.

"Настояваме незабавно да бъде прекратено, както и да не се прибягва към публикуване, реклама, маркетинг и всякакво разпространение на незаконно придобития скрийншот на г-н Уест".

Заради огромния интерес към секс записа адвокатите на музиканта търсят информация за анонимното лице, което се опитва да го продаде.

Знае се, че до момента за видеото е предложена оферта от 1 милион долара, посочва DigitalSpy.co.uk, цитирани от inews.

Последвайте канала на

Novini.bg
5531 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини