Похотлив вятър вдигна полата на Кейт Мидълтън (снимка)

  • 21 септември 2012 06:48

  • 11613
  • 3
Похотлив вятър вдигна полата на Кейт Мидълтън (снимка)
©

Краят на южноазиатското турне на Уилям и Кейт бе съпроводен с конфузен каприз на времето – на летището в Бризбън, Австралия, вятър повдигна роклята на херцогинята на Кеймбридж и отново напомни за скандала с голите папарашки снимки, публикувани миналата седмица във френското сп. “Клоузър”.

Едновременно с това стана известно, че редакцията на “Клоузър” е предала електронните носители със скандалните снимки на британското кралско семейство, за да избегне глоба от 10 хил. евро. Постановлението на френския съд гласи: „Тези снимки на интимен момент на частично разголена двойка, почиваща на терасата на частен дом, обкръжен с парк и намиращ се на няколкостотин метра от пътя, което е позволило на двамата съвсем резонно да предполагат, че са защитени от чужди погледи, са просто неуместни.”

Френският съд също така забрани разпространението на снимките на Кейт и Уилям, както и препродаването им. Освен това издателят бе осъден да плати 2000 евро за намеса в частния живот на високопоставената двойка. Ден преди това в редакцията на списанието бе проведен обиск с цел да се установи дали “Клоузър” все пак не е спотаил някой друг кадър от скандалните снимки.

Независимо от факта, че френското издание е предало всички налични снимки, те отново бяха публикувани в други държави. Въпреки усилията на Уилям и Кейт компрометиращите кадри видяха бял свят освен във Франция, в Италия и Ирландия, а и в Швеция и Дания.

От редакцията на шведското списание “Се ог хьор” (Se & Hor), което представи на местните читатели скандалните кадри, съобщиха, че същите материали ще бъдат публикувани и в датския вариант на изданието.

Няма никаква сензация в това да се публикуват голи снимки на знаменитости по време на ваканция”, заяви главната редакторка на шведския Se & Hor Карина Лофквист. Това се е случвало с Деми Мур, с Шарън Стоун, с Кейт Мос и много други. Досега в редакцията не сме получавали никакви оплаквания от засегнатите ВИП персони”. Дъщерното издание на Se & Hor в Дания публикува същите снимки в 16-странична притурка в вчера, заяви главният редактор Ким Хенингсен. По неговите думи на списанието били предложени 240 снимки, но редакцията подбрала само 60-70 от тях. Той не отговори на въпроса кой ги е продал и за каква сума.

Последвайте канала на

Novini.bg
11613 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ali Rezak

2012.12.01 | 13:27

3
Да го съдят и него.....
?

2012.12.01 | 13:27

2
Ехх, вече и природата иска да я види гола :)))

2012.12.01 | 13:27

1
Великобритания забрани вятъра.

Добави коментар

Водещи новини