Светлана и Християн Гущерови: Щастливо семейство сме и ни завидяха

  • 14 октомври 2024 12:26

  • 2052
  • 4
Светлана и Християн Гущерови: Щастливо семейство сме и ни завидяха
© БТВ, Фейсбук

"Ние сме голямо щастливо семейство. Добри хора сме, истински, радваме се на децата си, но някои хора около нас ни завидяха. Това коментираха за връзката си Светлана и Християн Гущерови в предаването "Животът по действителен случай" по БТВ.

От малка исках 4 деца - две момичета и две момчета. Мечтата ми се сбъдна и съм много щастлива, признава моделката пред Алекс Сърчаджиева. Въпреки това се чувства гузна и виновна, че не може да им обърне достатъчно внимание на всичките. Зарича се, че не иска повече отрочета.

За поста за раздялата им с Християн в социалните мрежи Светлана казва, че е импулсивна, избухлива и прави необмислени неща. "Имахме леко неразбирателство, знаех, че така ще го ядосам", издава блондинката. После успява да му се извини и той й прощава. Когато не е имала деца, плеймейтката не е обръщала внимание на писанията за семейството й, но сега вече я наранява да споменават близките й.

Християн Гущеров проговаря за баща си Добромир. "Много принципен, умен, интелигентен и образован. По природа е веселяк, обича живота. Бяхме изключително близки, приятели. На ден се чувахме по 20 пъти. Той те кара да се учиш от грешките си. С него не съм се виждал от около 5 години", разкрива бизнесменът.

Той не смята, че бракът със Светлана ги е отдалечил с татко му - напротив, смята, че двамата много добре са се разбирали.

"Имам много грешки към него - лични неща. Има неправилни мои действия за определени неща. Като по-малък е логично вината да е моя. Няма перфектни хора, и той има някакви грешки", откровеничи Гущеров младши.

По думите му грешките, които е допуснал, не са фундаментални.

"Надявам се, че ще има стопляне на отношенията ни. От цялото това нещо не виждам кой може да спечели. Когато отношенията са такива - не виждам нищо хубаво в това", коментира бизнесменът. Категоричен е, че не търси пари от баща си.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2052 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
az

2024.10.14 | 13:22

4
таа как съ плющи с това пРасе ?
Грозният боклук

2024.10.14 | 13:17

3
Дали си вярва
kravar

2024.10.14 | 12:39

2
drisni na diariq !
Майко Мила

2024.10.14 | 12:37

1
Алекс,много ниско падна с това нагласено тъпо интервю

Добави коментар

Водещи новини