Валери от „Игри на волята“ влиза във филм на ужасите

  • 12 септември 2024 09:39

  • 1043
  • 3
Валери от „Игри на волята“ влиза във филм на ужасите
© Bulfoto

Спортистът Валери Григоров, добил популярност в приключенския риалити формат „Игри на волята“, ще вземе участие в предстоящия филм „Скрити в мрака", пише „Галерия“.

На снимачната площадка синът на олимпийската шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева ще изпълнява едни от най-опасните каскади, партнирайки си с плеяда родни звезди - Орлин Павлов, Мак Маринов, Борислав Чучков и други.

„Това е професия, която обичам много по ред причини“, споделя мачото. Очаква се лентата, която се снима изцяло у нас, да се завърти в кината през ноември тази година.

Сюжетът ще бъде изпълнен със загадки мистерии и съдбоносни събития.

След това признание на Валери става ясно всичко за раздялата му с Мария Бакалова

„Лентата разказва историята на мъж и жена, чиято неочаквана среща поставя началото на верига от събития, които ще държат под напрежение зрителите до самия му финал. Сюжетът е многопластов, разкрива неочаквани обрати, натрапчиви образи от миналото, които изплуват, и събития, които бележат настоящето. Към невероятните линии се добавят и специалните ефекти, които ще допринесат за едно още по-вълнуващо и пълноценно преживяване на зрителите“, разказват от екипа.

Любопитна подробност е, че Валери, който плени сърцето на единствената българка, номинирана за престижната награда „Оскар“ -Мария Бакалова, се наслаждава и на международно присъствие. Главни „виновници“ за проекта са Линда Шабловски, Шарита Чекаморе, Лукас Таверние, Роко Лоскиаво, Донка Аврамова, Димитър Касабов, Антон Николов, Велизар Бинев и Марко Бенедети. В сцените се говори единствено на английски език, но това не притеснява нито един от артистите. Самият Григоров също се справя перфектно, а съвети получава и от избраницата си, която често го придружава по време на работните му ангажименти.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1043 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БЕЛОМОРКАНАЛ

2024.09.12 | 11:05

1
НАД ПЛАЖЪТ :)
МАЙКА ВИ ЛАЙ НАРКАТА Е В НОКАУТ

2024.09.12 | 11:09

3
СЪРВЪРА ГО УПРАВЛЯВАМ АС ! АДА Е ПРЕД ВАС ! ИЗРОДИ !
ТОВА ЩЕ Е ФИЛМА НА УЖАСИТЕ

2024.09.12 | 11:06

2
ПЕ ДЕРАСТИ И К У РВИ МРЪ СНИ !

Добави коментар

Водещи новини