Мария с нов мъж и нова кола

  • 26 август 2024 12:40

  • 3492
  • 0
Мария с нов мъж и нова кола
© Инстаграм

Дни след като сложи край на злополучния си брак с Мирослав Соколов, фолк певицата Мария вече има нова тръпка.

Източници разкриха, че са забелязали изпълнителката на "Спомен“ в заведение край София с тайнствен мъж.

Чалга дивата също публикува няколко сторита от въпросното място и не пропусна да каже на последователите си колко е щастлива. Малко по-късно пък заля мрежата с чисто новата си придобивка – джип Мерцедес, класи над този, който преди време ѝ подари Миро Дзвера.

"Истинска любов? Докато Гастон се подиграваше на Бел, че чете книги… Звярът ѝ подари цяла библиотека и започна да чете с нея“, написа многозначително миньончето на поп фолка.

Разбира се, в нейния случай не става въпрос за книги, а за коли, но последователите ѝ схванаха намека – новият мъж до нея ѝ е подарил цял джип, с който двамата пътуват към залеза…

Мария подаде молба за развод, няма връщане назад

Припомняме, че Мара Отварачката заряза Миро за 12-ти път, като по думите ѝ този път е окончателно. 

"Повече няма връщане назад! Развеждам се, подала съм молба. Той се насра, с извинение за израза - видя се всичко това. Изтекоха негови снимки с други жени откъде ли не. И преди имах информация от 105 места за това, но все си мислех, че подобно нещо не може да ми се случи на мен. Ще съм непреклонна дори и Миро да казва публично колко много ме обича и т.н. Каквото и да прави – край!“, категорична е Мария пред медиите.

Певицата разкри за дългогодишен тормоз, на който е била подложена. Тя се извини на дъщеря си, че е трябвало да бъде свидетел на грозните сцени между нея и Миро.

Според запознати, изпълнителката е намерила сили окончателно да сложи край на агонията именно след появата на новия мъж в живота си, пише Intrigi.bg.

Последвайте канала на

Novini.bg
3492 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини