Нови скандални подробности за пиянската изцепка на Явор Бахаров

  • 17 юли 2024 13:30

  • 4776
  • 12
Нови скандални подробности за пиянската изцепка на Явор Бахаров
© Фейсбук

Купон, излязъл извън контрол, и липсата на приятелка му на него са главните виновници Явор Бахаров отново да влезе в новините и да запише нов срамен момент в биографията си, пише "България днес". А подробностите за новата изцепка на актьора, тиражирани от изданието, ще ви заинтригуват.

В събота в района на Морската градина в Бургас минувачи забелязват мъж да лежи безпомощен на земята по долни гащи. Веднага извикали линейка и патрулка, а полицай разпознава именития актьор още докато той лежи.

Проверена му е личната карта, но Бахаров отказал преглед. Пред медиците Явор казва, че е добре, но просто заспал, тъй като предната нощ бил на парти, се казва в информацията. 

Бахаров редовно е засичан с алкохол в ръка по време на събития. Звездата от "Съни бийч" и редица други сериали и театрални постановки решил да му отпусне края в петък. Тогава се играело последното представление от турнето на спектакъла "Отчаяни съпрузи", в който актьорът си партнира с добрите си приятели Бойко Кръстанов и Даниел Пеев.

На всичкото отгоре малкото братче на Захари Бахаров имал и личен празник. На 12 (петък) е рожденият му ден. И той решил да почерпи по повода.

Веднага след представлението Бахаров, Кръстанов и Пеев, както и още няколко техни приятели се настаняват в барче. Наздравиците се вдигали една след друга, разказват присъствали на епичния купон. Компанията посещава още няколко заведения, но в един момент решава, че е време да си ляга, защото се е омазала достатъчно. Но не така смята Бахаров.

Въпреки призивите на приятелите си Явор решава, че точно сега започва истинската веселба. И остава сам. Какво точно се е случило след това, не е много ясно. Най-вероятно актьорът се е поразходил, като накрая алкохолът и умората са го надвили и той е заспал.

Бахаров е известен с лошото си пиянство. Но в повечето случаи го прибирала любимата му Рая Пеева. Само че в злополучния петък 12-и красивата блондинка не била с половинката си, а в София, където има ангажименти. Така тя е пропуснала да бъде с любимия си за 39-ия му рожден ден.

В същото време стана ясно, че гаджето на Бахаров чак във вторник е тръгнала към морето, където Явор е отседнал след края на сезона на представленията. Бахаров е на вила в района на Лозенец.

Часове, след като изцепката му от края на миналата седмица стана публична, актьорът публикува клип, на който се вижда морето, а на заден фон е залезът.

В същото време стана ясно, че МВР се смилява на Явор Бахаров след поредната му изцепка. Актьорът минава между капките, дори не е глобен по Указа за борба с дребното хулиганство.

Бахаров нямало да бъде санкциониран, защото реално не е извършил нещо, което категорично да нарушава обществения ред, твърди още изданието, като се позовава на свои източници в МВР.

"В събота сутринта имаше обаждане, че мъж лежи по бельо, по-точно по слипове, на една пейка до блока. Сградата е известна с името "Краставицата". Полицаи и Спешна помощ са отишли на мястото и са заварили Явор Бахаров. Познали са го веднага.

По принцип такова поведение се тълкува като непристойно и това е залегнало в Указа за борба с дребното хулиганство. В случая Бахаров се е извинил на полицаите и на лекарите, че така са се получили нещата. Казал е на медиците, че се чувства добре и няма нужда да бъде преглеждан.

Ченгетата са преценили да не правят от мухата слон и не са му плеснали глоба, която по закон варира между 100 и 500 лева".

Другото, което е накарало полицаите да се смилят на талантливия актьор, който често стъпва накриво напоследък, е, че се е държал възпитано, уважително, не е буйствал и се и извинил, че е по долни гащи. В крайна сметка са записали данните му и са го освободили да си ходи.

Явор Бахаров спа на пейка гол и пиян

Актьорът е известен не само с ролите си и с постановките си в театъра, но и с непрестанните си издънки. Засега килията му се разминава, но ако продължи по този път, не е ясно дали някой ден няма да се озове зад решетките

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4776 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2024.07.17 | 15:28

12
До кога ще траят този лигльо и другите като него? В Шопландия е пълно с такива безхаберници.
Двата боклука

2024.07.17 | 13:41

1
чудесно са се намерили една бездарна актриса и един наркоман
Захи

2024.07.17 | 15:08

11
Точно

2024.07.17 | 13:45

2
пишлеме

2024.07.17 | 14:39

7
Помня един път в Созопол тоя така се беше напил, че се беше нас,рал!
Захи

2024.07.17 | 15:08

10
Хахаха
Нае-бан

2024.07.17 | 14:12

5
През нощта клошари са се възползвали от НЕГО....
Бахи

2024.07.17 | 15:07

9
Хахаха

2024.07.17 | 14:56

8
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
Астор

2024.07.17 | 14:31

6
Хай-лайфа на България.....
Димитър

2024.07.17 | 14:04

4
Боклук, който вече много досажда на обществото !
Анонимен

2024.07.17 | 13:47

3
Мишок въшката като се наяде излазят на челото

Добави коментар

Водещи новини