От детска песничка: "Кравата Лола" стана кючек, чалгата е хит в Тик-Ток!

  • 10 юли 2024 11:07

  • 3986
  • 3
От детска песничка: "Кравата Лола" стана кючек, чалгата е хит в Тик-Ток!
© pixabay

Популярната детска песничка „Кравата Лола“, с която доскоро младите майки приспиваха малчуганите си наред с „Арам Зам Зам“ и „Жаба жабурана“, вече мина в лекия жанр. От началото на годината „Кравата Лола“ се вихри в Тик-Ток със своя чалга вариант и вече набра огромна популярност, ппише „Телеграф“.

Изпълнението може да се открие като „Кравата Лола кючек“ и на клипчетата се вижда как предимно млади момичета правят характерни извивки с телата си на фона на музикален съпровод с типичните за кючека движения и щракане с пръсти.

Текстът на парчето си остава същият - „Лола, крава еспаньола, клати муцуна, като каже „му“, „му“, „му“, „му“...“. Орнаментиката обаче е изменена така, че мелодията да е типична за чалга средите. Детската песничка до такава степен превзе Тик-Ток и социалните мрежи, че вече действително младите майки приспиват бебетата си не с оригиналния детски вариант, а с кючек версията. В мрежата изобилства от клипчета, на които полуголи майки танцуват, демонстрирайки сластни и често неприлични движения, а още по-скандализиращото е, че през цялото време са гушнали бебетата си в опит да ги приспят с дивата чалга.

Камелия се обезобрази от пластики! Вижте я без грим

 

@mariyanaperchemlieva

 

original sound - MALENA_PAYNER

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3986 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Учител

2024.07.10 | 19:54

3
Тоя мангал дето е поциганил една прекрасна детска песничка ,е най-големия БОКЛУК ! Това може да се случи само тук.От ей такива недоразвити същества вече ми се повръща.Цииганията и простотията са превзвли всичко!

2024.07.10 | 14:31

2
Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам--> da.gd/wirex

2024.07.10 | 11:19

1
Ще повърна! Гнус ме е да се нарека българин! В страната на Бойко, чалгата, батките, силиконките и мангалите...

Добави коментар

Водещи новини