Млада блондинка развежда Венета Харизанова

  • 20 юни 2024 11:07

  • 9374
  • 2
Млада блондинка развежда Венета Харизанова
© Булфото

Бившата манекенка и тв водеща Венета Харизанова е изправена пред развод след 13 години брак със съпруга си Емил Маринов, пише „Галерия“.

Въпреки че слуховете ги развеждат от доста време, двамата са съпрузи по документи. В основата на конфликта между двете страни е Маринов, който от известно време заплашва, че ще подаде документи за прекратяване на брачния им съюз.

Ситуацията между бизнесмена и 43-годишната моделка ескалира с всеки изминал ден, като в основата на семейния конфликт стои и любовница. Ставало въпрос за около 27-годишна блондинка, която работи за Маринов и в същото време двамата поддържат интимни отношения. Двамата дори били забелязани наскоро да пътуват до Санторини, което само потвърдило слуховете, че съпругът на Харизанова си ляга със своята подчинена.  

Венета Харизанова влиза в партията на Слави Трифонов

По начало бракът на  Харизанова куцал от години, но от миналото лято между нея и мъжа й се е образувало нетърпимо напрежение. И към момента двамата живеят под един покрив, но не споделят едно легло, разкриват запознати.

За разлика от Емо Венета така и не успяла да намери нов мъж, с когото да теши болката си от несполучливия брак, превърнал се в агония. Близки до семейството така и не могат да разберат защо те не са се развели още по-рано вместо да съжителстват като куче и котка. Твърде вероятно причината да е свързана с имуществото на бизнесмена, с когото Харизанова има доста натрупани години.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9374 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.20 | 14:27

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
ostawi

2024.06.20 | 13:25

1
остави човека да си има любовница. бъди толерантна. семенна течност има за всички. правете си тройки

Добави коментар

Водещи новини