Камелия проклела Вихра с чипровско заклинание

  • 02 септември 2012 08:13

  • 6800
  • 4
Камелия проклела Вихра с чипровско заклинание
©

Злото няма милост към бившата съпруга на Иван Христов. Вихра е изпаднала в тежка депресия след уволнението си, пише в. Уикенд.

Тя била жестоко огорчена и обидена от това, че била натирена през задния вход на предаването "Споделено с ..." , през който напусна и първата водеща Камелия. Първоначално Вихра си мислела, че зад уволнението и стои екссъпруга и. Враждата между двамата стигна своята кулминационна точка, когато Иван обвини Вихра, че е спала с режисьора от БНТ Милан Кузов.

Според последните клюки обаче, миловидната водеща търси врага не на точното място. Според информатори на вестника твърдят, че уволненито е отмъщение на Камелия. Още след като напуснала TV7 певицата взела мерки, наследничката и да не прокопса. За целта "Златната рибка" вербувала една от най- възрастните килимарки в родния си Чипровци. Нейните заклинания се вплитали между здравите нишки на на чипровските килими и нямало разваляне на магията. Според най- разпространеното предание в града, можеш да погазиш враговете си, когато преди завършването на килима отрежеш нишка и я стъпкаш под краката си. Именно това направила и Камелия, завършва вестника.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6800 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
xxxx

2012.09.07 | 13:16

4
КУРВАТА камелия!!! Горката... какво си мисли че като си гроэната патка ще и се отворят всички врати ли,и ако се е въэполэвала от теэи услуги на вещицата ще и се върне 100 пъти по лошо,ГРОЭНАТА И ПАТКА пак няма да я спаси...
of

2012.09.07 | 08:30

3
Курвата Камелия е готина хубава и остроумна.а курвата Вихра е мършава хилеща се лигла.Едва ли Камелия ще се занимава с глупости като магии и заклинания.На Вихра все магии и правят ,все Иван и е виновен....ТВ 7 не били лоялни.........Ами ТВ 7я използваха да събере малко зритилски интерес-радвод .стрийптиз/ооо боже/рев ,сополи....повече за какво им е Вихра-некадърна писклива коза.
Той

2012.09.03 | 10:59

2
Ха,не мислех ,че има толкова глупави жени.
mitko

2012.09.03 | 09:07

1
da praqt magii ve6ticite, to ognenoto ezero gi o4akva

Добави коментар

Водещи новини