Не е за вярване какво се кани да направи Зуека в Испания

  • 27 май 2024 10:52

  • 6451
  • 3
Не е за вярване какво се кани да направи Зуека в Испания
©

„Моят свят се промени доста през последните години, защото не се занимавам с актьорство“, сподели Зуека в интервю по БТВ. Повод за него е първата му изложба в Мадрид, която носи името „Моят свят“.

Картините на популярния у нас актьор ще бъдат изложени на 30 май в културния център Lope de Vega.

Тя е посветена на 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Не е успял обаче да я представи на празника и затова се е отказал тя да носи името, свързано с него, пише vihrogon.bg. 

По думите му картините в изложбата „говорят“ за важните неща в живота – приятелството, любовта, свободата.

„Моят свят изцяло е изграден върху тези най-ценни неща. А за тях ни пречи егоизма, егоцентризма, неспособността да приемаме другия такъв, какъвто е“, коментира актьорът.

Експозицията в Мадрид ще бъде изложена само един ден. Очаква се да я посетят много българи от цяла Испания. Той сподели, че е имал и политическа подкрепа, нещо което е изненадало и него самия.

"Залата е прекрасна, защото е в културен център, има и галерия. Изложбата ще започне с митинг на тази партия, която ме подкрепя. Очаквам около 500 човека да посетят изложбата. Обадиха се хора и извън Мадрид, които ще присъстват",споделя той. 

Зуека разкри истинската причина да избяга от България

Васил Василев-Зуека се зае сериозно с рисуването през лятото на 2020 година. Тогава той реши да напусне България заедно със семейството си и замина за Испания и оттогава това е неговия път. Дали ще се върне към актьорството и за него все още не е ясно, но всичко е възможно.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6451 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.27 | 14:44

3
Коя е тази партия?

2024.05.27 | 11:44

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
ШЕ

2024.05.27 | 11:20

1
ще си смени пола???

Добави коментар

Водещи новини