Слави бесен: Невена Цонева разделила Венко и Дългия

  • 13 май 2024 12:00

  • 3775
  • 8
Слави бесен: Невена Цонева разделила Венко и Дългия
© Bulfoto

Барабанистът Венелин Венков и неговата половинка певицата Невена Цонева изненадващо напуснаха „Ку-ку Бенд” и Слави Трифонов точно преди Великден. Новината бе съобщена лично от шоумена политик чрез пост в социалните мрежи. Самият барабанист бе лаконичен по темата и сподели само, че „Ку-ку Бенд” остава завинаги в сърцето му. Невена Цонева обаче разкри, че двамата с Венко обмисляли раздялата със Слави повече от година.

„Уикенд” научи, че красивата певица е накарала мъжа си да се разделят със Слави, а причината е, че звездите й говорели, че трябва да напуснат Дългия и ги очаква шеметна кариера. Барабанистът послушал 14 години по-младата си жена и сега очакват успеха.

„След толкова много години заедно, след толкова много албуми, концерти, телевизионни предавания, барабанистът на „Ку-Ку Бенд”, Венелин Венков реши да тръгне по свой път, творчески и личен. Заедно с него по творчески, личен и астрален път тръгна и неговата жена - Невена Цонева, произлязла от наш телевизионен формат, а след това певица и основно бекграунд в „Ку-Ку Бенд”. Пожелаваме им творчески и лични успехи. Благодарим за прекрасните моменти и многото успехи. Тъй като „Ку-Ку Бенд” е по-важен от всичко, ние ще направим необходимите конкурси, за да се сдобием максимално бързо с нов барабанист и нова певица. Музиката на „Ку-Ку Бенд” ще продължи да съществува” – написа Слави на Разпети петък.

Човек на „СкандаУ“ сменя Венко при Слави!

В началото на април певицата и барабанистът са имали среща с Трифонов, на която са му съобщили, че си тръгват. От година и половина беквокалистката на „Ку-ку Бенд” развива своя канал в YouTube на езотерична тематика „Без граници”, поради което явно и Трифонов с ирония заяви в поста си, че Невена и Венко тръгват по „астрален път”, защото именно звездите са причината Невена да поиска от мъжа си да следват пътя, който й се дава „от горе”.

„От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на много въпроси – защо не му върви на човек, дали има физически проблем, заболяване или нещо друго. Много хора имат лични преживявания по темата, но са предпазливи да ги разкажат, за да не ги помислят за луди. След излизането на всяко видео ми пишат, че искат среща с мен, но аз отказвам, тъй като нито съм врачка, нито виждам минало или бъдеще - просто аурата на човек ми говори много за него”, сподели наскоро Невена Цонева.

Най-вероятно тя е видяла нещо в аурата на доскорошния си шеф Слави Трифонов, което я е накарало да вземе решение заедно с мъжа си да се разделят с Дългия, който гледал с насмешка на способностите на Невена.

Въпреки че демонстрира разбиране, учиндолецът бил бесен на Невена и Венко. Редял нецензурни думи по адрес на певицата и сам си говорел колко е неблагодарна, че я е направил известна, твърдят хора от шоуно. На Венко пък се гневял, че се „води по акъла на лудата си жена” – така се изказал лидерът на ИТН.

„Аз съм „дете индиго“. Вече не съм дете, но съм възрастно индиго“, призна певицата Невена Цонева в подкаста си. „Разбрах това по един много странен начин. Баба ми, чиято духовна линия съм наследила, почина преди около 7-8 години. Аз с нея имах много силна връзка. С нея се разбирах така, както може би не съм се разбирала и с родителите си. Тогава трябваше да ходя за един музикален конкурс в Сочи и написах един текст за песен „Живот“. Текстът е свързан с баба ми и е насочен към хората, които губим. Трябваше да снимам клипа на тази песен в един изоставен строеж в селото, където баба ми живееше – с. Кръвеник. Винаги много ме е влечало да ходя там, защото мислех, че може да има духове. Реших да снимам в готически стил, с много тъмен грим. Отидохме в един магазин за платове с моя приятелка, за да намеря необходимите аксесоари. Магазинерът няколко пъти ми каза, че там нямат нещата, които търся. И го повтори няколко пъти. Имам чувството, че някой с пружина го беше навил да говори и да ми каже, че аз трябва да отида на едно друго конкретно място. Щом тръгнахме с Поли, забравих как се казваше улицата, на която ни беше изпратил магазинерът. И както си седим на кръстовището, при нас спря една жена и попита „Улица „Ангел Кънчев“ ли търсите?“ Упъти ни и ни каза, че там имало магазинче. Аз в този момент бях в шок. В магазина имаше две жени. В следващия момент едната каза на другата „Защо не им направиш един хороскоп да видиш какво се случва с тях?“. Тогава ми казаха, че съм от последните поколения на „деца индиго“. Дотогава не бях чувала такова нещо. Но тази мисъл не спря да ме човърка“, разказва Невена.

„Един път както си седя с Венко в колата, пътувахме за някъде, не помня къде, и аз си казвам „Я да видим, мога ли да си представя кой човек какъв цвят може да е!“. Представих си Венко какъв цвят е, майка ми какъв цвят е и т.н. Влязох в интернет да проверя и щеше да ми падне ченето. Това, което прочетох за цветовете на аурите на тези хора беше едно към едно с техните характери. Всъщност тогава разбрах, че винаги съм можела, но не съм знаела, че мога да виждам цветовете на аурите на хората“, посочва още певицата.

Тя пояснява, че цветът се вижда най-вече около главата, но и около тялото на човек. По нейните думи се виждал основен цвят, който отговаря на моментното състояние на човек и на характера като цяло. Но имало и други второстепенни цветове, които показвали останалата част от характера.

„Един път когато бях на концерт във Варна, беше дошъл и синът ми Сашко. Знаех горе-долу, че са седнали в лявата част на залата, но не знаех точно къде. И в момента, в който си помислих за него, ми залепна погледът на точното място, където се намира. А мястото беше огромно. Той е с аура като моята“, разказа Невена.

Певицата разкри, че не само вярва в прераждането, но и знае, че то съществува. Тя посочи, че „децата индиго“ могат да си спомнят детайли от предишните си животи. Самата тя подозира, че в свой предишен живот е живяла в Англия. „Не съм била от много богатите. Но имам чувството, че ме е залюбил някой от богатите. Има такова усещане. Преди съм била и мъж“, казва 37-годишната Невена.

Припомняме, че през годините от Слави си тръгнаха Деси Добрева, Алекс Раева, Нели Петкова, Цветелина Грахич и Калин Вельов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3775 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.05.13 | 17:01

8
То на крив к р и вълната му пречи
!!!

2024.05.13 | 13:13

7
Хайде сега, пък Невена му виновна!? А, тия "шоумени" СПУСНАТИ в парламента ?!
патриот

2024.05.13 | 13:10

6
учиндолски урод

2024.05.13 | 13:01

5
Нищо няма да направят барабаниста и беквокалистката. Цял живот слугуваха на славито, сега на стари години ли ще стават звезди. Трябваше да си карат кротко до пенсия и толкова.

2024.05.13 | 12:33

3
Венкооооо, на психиатър я води не виждаш ли, че има шизофрения залепнала й е СЕРИОЗНО!!!

2024.05.13 | 12:33

4
Аурата й я издава нали
Каква красива певица

2024.05.13 | 12:22

2
е тази некадърна писклива селянка с увиснали бузи и два косъма коса
е.-.-.-

2024.05.13 | 12:12

1
Да " пребъде" във вековете Националния статистически институт !!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини