Маги от "Ергенът" - бивша на годеника на голяма чалга звезда

  • 01 май 2024 21:21

  • 47305
  • 4
Маги от "Ергенът" - бивша на годеника на голяма чалга звезда
© бТВ

Неведнъж чухме по време на настоящия сезон на "Ергенът", че Маги е любимка на милионера Алек Младенов.

Блондинката се превърна бързо в трънче в очите на останалите участнички и в случая по всичко изглежда, че отново сме свидетели на потвърждение на поговорката, че крушката винаги си има и опашка.

Маги бе обвинена, че твърде много парадира с любовта си към луксозния начин на живот. Самата тя бе заявила по време на един от епизодите на романтичното риалити, че няма начин да отиде на палатка, дори и да става дума за романтично преживяване с мъжа на мечтите ѝ - Алек Младенов.

Сексът в „Ергенът“ вече не е мираж!

Любовта ѝ към лукса обаче има солидна предистория. Неслучайно Маги е свикнала на скъпи дрехи, бижута и екскурзии. И не, не е работила неуморно и денонощно, за да си позволи подобен начин на живот. Просто е имала богато гадже.

Наскоро блондинката се похвали в шоуто пред останалите участнички, че работи по 16 часа на ден, за да може да живее добре. Тази работа обаче ѝ е уредена от бившия ѝ приятел. А той, както става ясно, не е кой да е, а бившият годеник на фолкпевицата АнелияАнелияАнелия Георгиева Атанасова, по-известна само като Анелия, - бизнесменът Любомир Захаринов. 

Оказва се, че Маги е била гадже и с богаташа Любомир Захаринов, който до съвсем скоро топлеше леглото на фолкпевицата АнелияАнелияАнелия Георгиева Атанасова, по-известна само като Анелия,, с която изглеждаха лудо влюбени, но приказката им приключи много бързо.

Изглежда по времето, когато Маги е била със Захаринов, е била лудо влюбена не само в него, но и в парите му, като даже си е направила и специална татуировка с името му.

Според запознати към днешна дата към името "Любо" е добавена една буквичка и станало "Любов", за да не смущава бъдещите си ухажори, пише show.blitz

Последвайте канала на

Novini.bg
47305 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иван

2024.05.03 | 12:45

4
Престанете с тези грозни,долнопробни парцали. Тази е дърта,толкова грозна, противна,че и за е.V.ане не става.
Аз

2024.05.03 | 12:43

3
Долни кОВри
Тото

2024.05.01 | 21:55

2
Защо ни занимавате с тези манерки???
Асен

2024.05.01 | 21:52

1
Разпоретини

Добави коментар

Водещи новини