Емилия проговори за раздялата с Башур!

  • 29 април 2024 15:19

  • 9327
  • 3
Емилия проговори за раздялата с Башур!
© Bulfoto

Певицата Емилия за първи път реши да коемнтира новината за раздялата със съпруга й Жорж Башур и поясни дали това е причината да смени изцяло цвета на косата си. 

От няколко месеца в публичното пространство се тиражира новината за светската раздяла, а причината е трети човек. Твърди се, че певицата е хванала любимия си в изневяра и той вече живее с новата си. 

Тя реши да поясни, че промяната във външния й вид не се дължи на раздялата с Башур. “Прочетох в много статии, че е заради раздялата с Жорж. Ами ние не сме се разделили, но си смених цвета на косата /смее се/.

Не сме се разделяли. Може би дадохме повод. Той си махна Фейсбука и Инстарама поради негови лични причини. Може би това даде повод. От там нататък ние замълчахме. Смятам, че на всяко написано нещо не мога да излизам и да се обяснявам. Както се казва, важното е ние да сме добре. Всичко е окей, здрави сме, заедно сме, гледаме си децата, гледаме си живота”, побърза да обясни тя, пише show.blitz.

Мъжът на Емилия пред фалит

Противно на повечето звезди, които пазят ревностно личното си пространство и не говорят какво се случва там, Емилия е на мнение, че трябва да е откровена с почитателите си.

“Ако имаше  нещо сериозно, със сигурност щях да го обявя, защото не обичам да се крия. Смятам, че хората, които години наред ме следват и се интересуват от мен, притесняват се, защото наистина усещам, че има у хората някакво притеснение и много от моите фенове ми пишат: “Притеснени сме за теб. Всичко наред ли е?”, което е много мило, но ако има нещо сериозно, аз се чувствам длъжна да ги поучавам.

Всеки, когато има проблеми, може да ги каже на някой близък, аз мога да го кажа публично и да помогна на някой с подкрепа, примерно, ако е в моето състояние – щастлив, нещастен и т.н. Да, бих го споделила, защото смятам, че съм отговорна, а и като известна личност трябва да давам добър пример”, обясни изпълнителката на хита "Прощавам ти"

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9327 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 06:54

3
❤️ Г­­­о­р­е­­щ­­и­ ­м­­о­­­м­и­­ч­­е­т­а­­­ ­­в­­и­­­ ­­о­­­ч­­­а­к­­в­а­­т ­­­-­ X­­1­­­8­­.­F­­­U­­­N
WOWOW

2024.04.29 | 17:17

2
Boje boje za kakvi parcali, kOvri i prochie stava vapros i ni zanimavate s tiq!!!

2024.04.29 | 15:30

1
башур или баХур?

Добави коментар

Водещи новини