Галена катастрофира на път за морето

  • 28 август 2012 15:22

  • 3730
  • 2
Галена катастрофира на път за морето
©

Фолк певицата ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и е катастрофирала на път за морето. Сексапилната пайнерка е успяла само да смачка предната броня на скъпия джип, който получи като подарък за рождения си ден през май. Тя пътувала сама към Слънчев бряг, където я очаквали мъжът й Галин и синът им Стефан.

Изпълнителката на "Много ми отиваш" се връщала от участие предната вечер и бързала да види семейството си, което почива на Черноморието. Затова тя била сама и се забавила, докато бъде регистрирана щетата от КАТ. Иначе Галена пътува с голям екип, когато е на участие – охранител, озвучител, шофьор. Освен приходите от професията, ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и получава солидна подкрепа от мъжа си и родителите му.

Последвайте канала на

3730 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.08.30 | 23:00

2
Tazi znae samo da lapa pi6ki,kola nemoje da kara,ako i slojat vibrator vmesto volan 6te e podobre

2012.08.30 | 17:00

1
Да...Обикновено официалният представител на НАСА за Европа пътува с охрана,екип отшофъор, преводачи и т.н.Ето как лумпенизираната ни нация създаде идеална,хранителна среда за подобни знаменитости.Защо се сърдите за скотското си съществуване,а?

Добави коментар

Водещи новини