Екшън в Занзибар: Маймуна хапе и опикава Петър от "Един за друг

  • 09 април 2024 11:10

  • 3084
  • 4
Екшън в Занзибар: Маймуна хапе и опикава Петър от "Един за друг
© инстаграм

Голям екшън преживяват Петър и Радина от „Един за друг“ по време на почивката им в Занзибар.

Маймуна първо хапе, а после напикава Петър. Малко преди това половинката му Радина едва не остава без пръст, с който да нагости гладна костенурка в екзотичното африканско кътче.

Това са само част от приключенията, които двойката от миналия сезон на риалити шоуто преживяват по време на своята почивка.

„Жестоко изгоряхме, мазане с фактор минимум 50 10 пъти дневно си е задължително. Но местните ни късат и ни дават алое вера от градината им, и върши чудеса“, споделят препатилите Петър и Радина. И разказват още една забавна история, пише Хотарена.

Полицията в тайландска провинция вече ще преследва маймуни, които създават проблеми

„Според масаите, с които се срещнахме, колкото по-високо скача един мъж, толкова по-мъжествен е, по-достоен за вожд на племето и заслужава най-красивите жени. Според това Пепи никога няма да е вожд, а ако продължава така да скача, и жена няма да има“, смее се Радина.

Оказва се, че двамата плажуват в Занзибар заедно с местни крави, които след закуска се оттеглят на заслужена почивка по плажовете на острова. И тъй като Радина е по-поспалива, заедно с животните се отдава на дрямка край вълните.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3084 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ссс

2024.04.09 | 12:13

1
Голяма новина,защо пишете за тези,какъв фактор са

2024.04.10 | 07:47

4
Е те това е целта на тези реалитита неизвестни селски пръчки стават ,,фактор ,, и извеснии ..
Вашето име

2024.04.09 | 14:19

3
Явно за това я е завел в Занзибар. Благодаря за новината.

2024.04.09 | 12:26

2
Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки----> do.my/alkotox

Добави коментар

Водещи новини