За появата на Борислава: Николета и Ники пръснаха 10 бона за купона

  • 14 март 2024 14:07

  • 8343
  • 7
За появата на Борислава: Николета и Ники пръснаха 10 бона за купона
© Bulfoto

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален станаха родители на  Борислава на 10 март. Момиченцето е кръстено на бащата на вратаря  - Боби Михайлов.

Часове след появата на бебето, Ники Михайлов вдигна грандиозно парти в заведението си в столичния квартал „Бояна“, което е с уникална гледка към цяла София.

Над 50 човека се почерпиха за здравето на първородната дъщеря на националния вратар, а Ники бе на седмото небе от щастие, пише „Галерия“.

Не по-малко развълнуван беше и дядото на момиченцето. Според запознати Ники е пръснал поне десет бона за почерпката, на която имало само маркови напитки и отбрани кулинарни специалитети като запечено козе сирене, лобстер, паеля, мариновани свински ребърца.

Николай Михайлов стана баща

Николета роди със секцио в скъпарска частна клиника, а Борислава е с манекенски мерки. Тежи 3 кг и е висока 51 см.

Малката е първо дете за Ники, а за Лозанова второ. Тя има дъщеря Никол на 11 години от брака си с Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб. Сватбата с него беше през 2012 година, но по-късно двамата се разделиха, но останаха приятели. Моделката винаги е признавала, че голямата й любов е Ники Михайлов. Тя хлътва по него още като ученичка. Запознават се през 2006 г. на конкурса „Мис Плеймейт“, който пловдивчанката печели безапелационно, а футболистът е в публиката.

Следват бурни страсти, раздели, други партньори и... последно събиране през 2017.  Оттогава са неразделни и според Ни Ло завинаги ще са заедно. А дали двамата ще вдигнат сватба след раждането на бебето, само времето ще покаже.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
8343 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Напразно

2024.03.14 | 20:50

7
са изхарчили пари за чуждо чаве то нали и е от любовника на Николета, ама Ники щом иска да го играе бащата нека се излага, както е прост, вместо да я изгони с чуждото чаве тоя продължава да харчи пари за боклука Николета, която го прецака с чуждото чаве, като го излъга ,че е от него, ако Ники е умен, ще я изгони с чуджото чаве и няма да и даде повече една стотинка за това, че го е измамила и продължава да го прави на смешник! Тая помиярка Николета много ясно, че няма да си призне защото знае, че ще и спре парите и ще я изхвърли заедно с чуждото дете при любовника и, които и го е напрвил и за това упорито го лъже, че е от него, но Ники рано или късно ще разбере, как го е прецакала, като си е правила само подигравки с него и го е завързала с чуждо чаве лъжейки го, че е от него, само за да се докопа до парите му!
Тото

2024.03.14 | 20:23

6
Леле тази прилича на мумия!!!
Кочо

2024.03.14 | 18:03

5
Разпоретина

2024.03.14 | 17:15

4
А какви са тия мангали и що ни занимавате с тях?

2024.03.14 | 17:03

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:------>> use.my/man

2024.03.14 | 16:18

2
ДАЙБА ВАШТА МАЙКА ПРОКАЖЕНА АЗ ДАЙБА
Él torro de la vega

2024.03.14 | 15:49

1
BFS plasta kupona, zashto da ne prasnat 10 -20 000 leva!?Para bol ima za harchene nali za tova se namesti tam niloto!

Добави коментар

Водещи новини