Тъпчат момите в „Ергенът“ с евтин алкохол и пиле с ориз, спят по 7 в стая

  • 26 февруари 2024 09:52

  • 30039
  • 10
Тъпчат момите в „Ергенът“ с евтин алкохол и пиле с ориз, спят по 7 в стая
© Facebook

Няколкото седмици снимки в Гърция са били кошмар за участничките в „Ергенът 3”, пише „Уикенд”, позовавайки се на свои източници в шоуто.

Мераклийките за сърцето на Александър Младенов живеели в отвратителни условия и подтиквани от продукцията, постоянно се наливали с евтин алкохол. Затова още в първите дни една от момите се спиртосала до припадък. 

„Гаден дестилат, некачествена храна, недоспиване... Как всичко това да не доведе до колапс? Момичетата ядяха само пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремват само 2-3 часа на денонощие при това по седем в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално”, сподели информаторът ни. И допълни, че от телевизията искали шоуто да им излезе възможно най-евтино, затова не инвестирали никакви средства за комфорта на дамите. И в предишните два сезона в Турция положението не било цветущо, но в Гърция ударило дъното.

Скоро след началото на снимките красавицата Анна Метушева си дала сметка, че не желае да е робиня на продукцията и изявила желание да напусне. Така Шермина, с каквото име се подвизавала в „Ергенът” израсналата в Израел плеймейтка, се оказала втората „изгонена” от Сашо Ергена. Русолявкото я погледнал сърдито и я оставил без роза, та зрителите да останат с впечатление, че решението за напускането й е лично негово.

Разврат в "Ергенът"! Тройка между Алек и тези две девойки още на старта на шоуто

Докато все още била в предаването, хубавицата била принуждавана от режисьорите и редакторите да играе ролята на меркантилна жена и да говори за отношенията си с Любен Дилов – син и покойния Ицо Стоте манекенки – нищо че нямала интимност с тях, и двамата й били просто добри познати. 

Голямо разочарование за участничките се оказал и главният герой в риалитито. На кастигна той бил представян пред момичетата като човек, обиколил целия свят, а в хода на снимките се оказало, че е пътешествал само до Анталия.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
30039 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Джони

2024.02.26 | 10:31

5
Защо какво да им дадът

2024.02.29 | 21:43

10
Боб със сланина и лук.
ДядоСоки

2024.02.27 | 20:36

9
По заведенията хората коментираха, как децата на Светлана Гущерова, не са от Гущеров и че тя го е измамила и излъгала с цел, да се добере до парите и имуществото му. Нито едно от децата не е от Християн, а от нейни клиенти докато проститурала преди да се омъжи за Гушеров които са я поръчвали. Тази лъжкиня и измамница много добре е успяла да го заблуди и излъже, че децата са от него с цел да се добере до имуществото и парите му, но дори и да успее да фалшифицира тестовете за бащинство тази хитра лисица, Гущеров не е прост мъж и ще я изследва по друг начин и като разбере, че не е биологичния баща на децата, ще се разведе, ще и прибере всичко което и е дал и сама, ще си издържа чаветата, които е сътворила от различни мъже, а освен това, ще стане за резил от това кеото е напрвила и е измамила най-нагло човека. Мърлата Светлана излезна по долна и от Мара Отварачката която е подобна шарлатанка, но Гущеров като я разбра се разведе и и прибра всичко, а много скоро като се разведе и с другата изманица и лъжкиня шарлатанката Светлана и ще и се наложи, пак да се предлага в каталог за проституки както преди години, за да може да си издържа чаветата, които е изпърдяла от различни мъже. Светлана доста години се е прикривала и е проституирала и знае тънкостите на корвенските измами и за сега и минаха номерата, успя да оплете в мрежите си Гущеров, за да му ползва имуществото и парите покрай деца, които не са от него. Тая помярка ще стане за резил, като изхвърчи като тапа от дома на Гущеров барабар с чаветата, които е изпърдяла от различни мъже и като и прибере всичко, което и е дал и и спре издръжката на децата които са чужди не негови, ще увисне много здраво. Тая мърша като беше във Вип Брадър съквартирантите и не я усещяха, колко долна и подла корва е, и как играе роли на уж добра и свестна, ама вече маската и падна и само глупаците биха се вързали на лъжите и измамите на това недоразумение. Тая някой я е излъгал, че е хубава прилича на настъпена жаба в лицето с кривоглед поглед на синдром на даун, без да се подиграваме и с плешива огромна глава с прикачена изкуствена коса и къси криви крачета ужасна е. Светлана е долнопробен боклук, но се прикрива и се преструва пред хората на това което никога няма да бъде, но ще си получи заслужето той Хриси, не е простак и така, ще я нагласи, че ще съжалява, че се е родила и го е измамила. А и като се разведе и и вземе всичко което и е дал и я изхвърли заедно с многото чавета които е изпърдяла от различни мъже, тази безработна проститука ще увисне и ще и се наложи, пак да се прикрива да проститура за да се издържа нея и чаветата и и ще стане хептен за резил, а иначе е и долна подмазвачка сеща се как да му се подмазва за да го дой, ама повече номерата и няма да и минат.

2024.02.27 | 00:10

8
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Ганчо

2024.02.26 | 11:52

7
Важното е Алек да им сресва старателно косичките на пи.ч.ките!!!

2024.02.26 | 11:07

6
ергена да ги разкара всичките от там и всички да са спокойни

2024.02.26 | 10:22

4
Нормално за тая измислена фирма Олд скуул. Миналата година официално е на 80 милиона печалба, на гърба на служители и участници в подобни предавания.

2024.02.26 | 10:02

1
Все едно са в соц пансион. Имат ли поне вода за подмиване?

2024.02.26 | 10:09

3
нали има море?

2024.02.26 | 10:08

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини