Елена Петрова върти тайна любов с колега

  • 19 февруари 2024 13:16

  • 6105
  • 8
Елена Петрова върти тайна любов с колега
© Bulfoto

Фаталната Елена Петрова върти тайна любов с колегата си Любомир Ковачев, известен още с прякора Цифровизацията. Френският възпитаник отдавна е скъсал с майката на своята дъщеря, твърдят източници на „Уикенд”. 

Той вече се бил пренесъл при хубавата Елена, но въпреки че връзката им е сериозна, двамата се стараят да не я афишират в публичното пространство.

Първите искри между Елена Петрова и Любо Ковачев са прехвръкнали още през 2020-а твърдят запознати. На всички подмятания, че двамата делят обща постеля, актьорите редовно отговарят с „Не! Не е вярно!”. Въпреки това обаче, според източници на вестника те имат тайна афера вече четвърта година.

Двамата актьори са част от звездите, с които работи театралният режисьор Бойко Илиев – баща на небезизвестния Ники Илиев. Елена и Любо участват заедно в две от неговите представления – „Антихрист” по едноименния роман на Емилиян Станев и „Осъдени души” по романа на Димитър Димов. Това са пътуващи спектакли, които се играят на различни сцени навсякъде из страната, така че се налага артистите често да пътуват заедно и по този начин се сближават изключително много. От гастрол на гастрол хубавата Елена и франкофонът Любо започнали да си стават прекалено близки. 

Кои са звездите, шофирали пияни или дрогирани?

Актрисата е с 5 години по-възрастна от своя любим, но възрастовата разлика не притеснява нито нея, нито него.

Ковачев получи прякора си Цифровизацията преди десетина години, когато участва в серия рекламни клипове за цифровизирането на българската ефирна телевизияОттогава досега той има доста роли и тв участия, а от няколко месеца вече е част от щатния състав на Сатиричния театър. Той има дъщеря, която напролет трябва да навърши 10 години. Последните снимки с майка й, които е публикувал на официалните си профили в социалните мрежи, са от 2016 г., когато детето е било 2-годишно. В свое интервю две години по-късно актьорът говори надълго и нашироко за изневярата. Така и не става ясно дали са му изневерили, дали той е изневерил, или споделя общи разсъждения по въпроса. 

Елена Петрова има близнаци – момиче и момче, които ражда от брака си с гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, който приключи преди години. Те вече са пълнолетни.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6105 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.02.22 | 01:24

8
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2024.02.19 | 20:17

7
Нищо не се разбра, таа сега йбе лига или га върти.

2024.02.19 | 18:40

6
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa
малакия

2024.02.19 | 14:48

3
Гъркът и е разковал задният двор и сега няма спирачки .

2024.02.19 | 18:04

5
verno li be....uhaa
Жоро

2024.02.19 | 14:53

4
На тая няма ли да и се завие свят от толкова много въртене на секс. Тая Опраска за няколко години 50 -Тина нереза.
Никой

2024.02.19 | 13:40

2
не се вълнува от тази подпухнала пияница да вземе да отслабне и да намали пиенето
Stamatis

2024.02.19 | 13:25

1
На към 50 лазарника и да въртш и да не въртиш все тая. Колко % мъже са се засилили към жени на нейната възраст?! Не е само тялото, повето са с проблеми, досадни, отегчаващи и със странни претенции! За какво са ти такива?!

Добави коментар

Водещи новини