Илияна Раева три пъти се разминава със смъртта

  • 15 февруари 2024 10:22

  • 3059
  • 5
Илияна Раева три пъти се разминава със смъртта
© Bulfoto

Шефката на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която влиза в журито на „Денсинг Старс“, се е разминавала няколко пъти със смъртта.

Първият път е през 1978 година, когато се разболява и не се качва на самолета, в който при катастрофа загива голямата треньорка Жулиета Шишманова и нейни съотборнички.

Вдигнах 40 градуса температура и не заминах за турнира в Полша. Вярвам изключително много в съдбата“, казва тя пред в. „Галерия“.

Вторият драматичен случай е от Барселона. Тогава съпругът й Наско Сираков играе в „Еспаньол“.

„Една събота отивам да пазарувам… Чувам някаква шумотевица към касата и когато се обърнах натам, ми опряха пистолет в главата. Еди човек с шалче ми изкрещя: „Стой, не мърдай“! Разбрах, че в магазина става много тежък обир... Не знам тогава какво ме запази. На другия ден по вестниците писаха, че съпругата на Наско Сираков е попаднала в обир“, спомня си Илиана Раева.

Безкомпромисните Илиана Раева и Галена Великова влизат в журито на „Dancing Stars“ по bTV

Третият случай, в който животът й е на кантар, е когато преживява тежка четиричасова операция. Тя е почти с перитонит, с над литър кръв в корема, но благодарение на доктора тогава – Първан Григоров, оцелява. Следва сериозно възстановяване около две години..

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3059 5

Коментари 5

Добави коментар
Емѝ...ЯМ КОЖЕНИ БАНАНИ- МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-ПСИХОТО

2024.02.17 | 02:05

5
Братя...не сте много тука във форума но на Украйна и трябва помощ. Хайде към фронта. Да помагаме на киевските евроатлантици. Знам че сте смели хора които са готови да умрат за Америка. Нали така пишеме по коментарите? Утре в 10 вечерта ви чакам на Нос Калиакра. От там ще потеглим с гумените лодки подарени на българският военно морски флот от САЩ, и ще ударим омразните руснаци в гръб през Крим! Тази изненадваща атака ще шашне руснаците и те ще дислоцират силите от Авдеевка в нащо направление и така ще дадем глътка въздух на ВСУ! Не забравяйте да минете през сексшопа да си вземете оръжия и други артикули от първа необходимост. Чакам ви!!!

2024.02.17 | 00:38

4
Айде върви да се мърлиш овцо.
!!!

2024.02.15 | 12:51

3
СКРЙТЕ я тази,или я ПРАТЕТЕ при ЦЪРВУЛА Стоичков в "кауфланд"!!!

2024.02.15 | 10:49

2
Мачкан лак.

2024.02.15 | 10:36

1
Само три пъти е разбрала какво е прихванала от Наско, но всъщност са били повече.

Добави коментар

Водещи новини