Мастагарков разкри: Магически пръстен ми помогна в "Игри на волята"

  • 14 декември 2023 12:22

  • 2725
  • 6
Мастагарков разкри: Магически пръстен ми помогна в "Игри на волята"
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

"Единствената ми мотивация да вляза в "Игри на волята" беше моят дядо. От него имам един пръстен. И той ми в състезанието. Както и уроците му".

Това разкри наскоро бившият футболист и настоящ модел Мастагарков.

Красавецът не сваля пръстена от ръката си, но го носи не на пръста си, а окачен за верижка на врата. Дядовият талисман е бил с него през цялото време, докато се сражаваше за победата в екстремното риалити, довери още той.

"Моят дядо ме е направил такъв, какъвто съм. С него съм израснал. Беше ми като втори баща", изля чувствата си най-целеустременият участник в шоуто.

Но неговият дядо не му е завещал само своя талисман, който явно притежава чудодейна мощ, а и своите възгледи за живота.

"Вторият баща" на Мастагарков е участвал активно и всеотдайно в неговото всекидневие, още когато е бил дете.

"От мъничък постоянно ме караше навсякъде... Водеше ме на тренировки, взимаше ме, чакал ме е с часове. Той ми е давал правилния начин как да възприемам нещата", описва уроците на дядо си бившият любим на Деси Слава. Безспорно обаче, убеден е младият мъж с фигура на атлет, волята за победа и за отстояване на позициите си, които "вторият му баща" култивирал у него, винаги е вървяла ръка за ръка и с други много важни качества. И те са честността и достойнството. Една победа е ценна, само когато е постигната по този начин. "За него това бяха изключително важни неща. Беше много силен човек. Много го обичах, но за съжаление не е сред нас от доста време", скърби Благомир, пише Хотарена.

Мастагарков разкри след Игрите, че пререканията му с Мартин продължили заради Емануела

Мастагарков сподели и още едно събитие, което вярва, че му е дало сили. Въпреки че то е пропито с мистика, Мастагарков го приема за импулс, отключил енергията на надмощието и в духа, и в тялото му.

"Преди да вляза в шоуто, минах през гробищата. Вървя и разговарям с дядо ми. "Дядо, така и така, влизам в това риалити. Ти си най-силната ми мотивация", описва как се е съветвал с духа на "втория си баща" левентът.

Той обаче е категоричен, че "драгите зрители" нямат шанса да го видят като екранен ерген №4.

"Две години ме увещаваха да вляза в "Ергенът", признава Мастагарков. Той обаче неизменно реагирал с отказ. Обяснява и защо не желае да се превърне в най-желания жених на България. "Телевизията не е място да показваш чувствата си", убеден е чаровникът с челичената воля.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2725 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.12.18 | 01:31

6
F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.12.15 | 12:18

5
Пожарникаря и без виагра се оправя

2023.12.14 | 16:40

2
Този ми прилича на хомосексуалист.
Емѝ...ДУХАМ на ЛЮЛЯКА, -МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО

2023.12.15 | 01:29

4
Благодаря ти:)))

2023.12.15 | 00:38

3
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.12.14 | 14:41

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини