Деси Слава със зловещо признание за насилие, кой и защо посегна на певицата?

  • 05 декември 2023 12:25

  • 4646
  • 4
Деси Слава със зловещо признание за насилие, кой и защо посегна на певицата?
© Фейсбук

Деси Слава шокира феновете си със скорошно признание, което направи в социалните мрежи. В него ангелогласната блондинка е до болка откровена, признавайки, че е била жертва на насилие.

"На гърба на някой смазан и превит човек ти да се чувстваш прекрасно граничи със садизъм", признава фолкпевицата. И не спира дотук.

"Аз съм имала две връзки, в които е имало насилие", разкрива изпълнителката, която неслучайно е участник в инициатива в подкрепа на борбата срещу домашното насилие. В нея са се включили още колежките й Кали, актрисите Глория Петкова и Яна Маринова и писателката Цветелина Цекова.

Организатори на инициативата са популярен онлайн магазин, моден бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде представена дамска колекция тениски, показваща ранните знаци за задаващо се емоционално и физическо насилие. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

Деси Слава лети от щастие

До този момент Деси Слава не се е осмелявала да признае за преживения ужас, затова и почитателите на блондинката са откровено шокирани от признанията й. Певицата обаче, поне засега, не разкрива самоличността на насилниците си, нито разкрива подробности за случаите, в които е била тормозена. Поне засега, пише show.blitz.

Деси Слава изтъкна, че най-големия червен флаг, както се казва и колекцията дамски тениски, е неоснователната ревност. Даде и примери: "Къде беше? В коя минута? Защо говори? Какво? С кого?" По всичко изглежда, че певицата е преживяла на гърба си този ужас.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4646 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Анален терорист

2023.12.05 | 16:31

4
Да признавам насилих я анално.

2023.12.05 | 13:30

3
Поредната чалга помия.

2023.12.05 | 13:09

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.05 | 12:47

1
АМ ЧИ ЯСНО Е , ТАЯ МАСТИЯ КОГАТО И ДА Е ОШАМАРИШ ВСЕ СИ ЗАКЪСНЯЛ.

Добави коментар

Водещи новини