Край! Битката приключи: Ето кой печели финала и голямата награда в "Игри на волята"

  • 01 декември 2023 10:30

  • 29721
  • 6
Край! Битката приключи: Ето кой печели финала и голямата награда в "Игри на волята"
© Facebook

Броени часове преди големия финал на "Игри на волята" стана ясно и кой е големият победител. Едва ли ще учудим най-верните зрители на формата, които следят развоя на събитията в него още от ден първи. Е, големият победител тази вечер ще бъде Иван Рълев, а веднага след него на почетните второ и трето място ще застанат Момчил Василев и Мартин Николов.

Още от самото начало Рълев, който по професия е зъботехник, показа отлична комбинативност - физическа и психическа издръжливост, които нямаше как да не го доведат и до финалния етап в играта. Въпреки че до последно той виждаше сериозна конкуренция в лицата на останалите финалисти.

Амбицията на Мартин да спечели формата пък, се оказа недостатъчна и той ще се задоволи с третото място, при все, че ден преди големия финал контузи сериозно и ръката си. И на практика елиминира Денислава с една ръка и наказания, каквито малко преди това не бяха позволени на нейната майка Виолета - отново в дуел срещу Мартин.

Веднага след Рълев, Момчил и Мартин, почетните четвърто и пето място заемат съответно - Мастагарков и Дунев. А как точно ще се стигне до там, ще разберете само след няколко часа, още тази вечер по време на големия финал.

Ето какъв ужас застигна Дунев заради "Игри на волята"

"Рълев би бил най-заслужил победител, справи се блестящо по време на цялата игра", гласи един от многото коментари за играта в социалните мрежи. А още много реакции като тази не липсват. Как ще реагират останалите претенденти за голямата награда на този развой, скоро ще стане ясно.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
29721 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Есмералда

2023.12.01 | 23:31

6
Важното че издуване Вила с превишена скорос
Тодор Александров

2023.12.01 | 13:25

5
Печели извънземното.
Ха ха

2023.12.01 | 13:17

4
Браво Марто а това недоразумение със сраснали уши си получи заслуженото.Рълев не може да води социална игра

2023.12.01 | 13:14

3
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.01 | 11:50

2
Само вие не разбрахте защо на Мартин беше позволено наказание, а на Виолета не?! Защото Мартин имаше лекарска забрана да играе, а Виоолета нямаше лекарска забрана, тоест -според лекарите Виолета е можела да играе, дали е симулация или не, никой не го интересува
...,,- ,,болимехуя. 9

2023.12.01 | 11:47

1
болимехуя...

Добави коментар

Водещи новини