Алисия бясна на Емануела: Тя ме ограби!

  • 16 август 2012 07:51

  • 4422
  • 2
Алисия бясна на Емануела: Тя ме ограби!
©

АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е бясна на колежката си Емануела, че я е ограбила, научи "България Днес" от близки на русата изпълнителка.

Ябълката на раздора между двете изпълнителки е последната песен на Емануела "Ром - пом - пом", в която тя залага на негърска визия. Певицата с изумрудени очи рекламира видеото си като нещо невиждано, което се прави за първи път в България. Именно това обаче силно подразнило АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Причината  - преди четири години тя бе първата родна чалгаджийка, която се появи като негърка в клипа към парчето "Черно кафе".

Напрежението между АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Емануела ескалира през последните месеци. Брюнетката призна, че е ревнувала бившето си гадже Денис Касъмов от колежката си, а през годините двете дори са се карали за  куче.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4422 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
куку

2012.08.20 | 20:14

2
"Алисия бясна на Емануела: Тя ме ограби!" -Ограби какво????????????
Thug 4 Life

2012.08.20 | 20:14

1
Хахаахаххаахах баси маумната песен на Емануела, чух я и се спуках от смях - велик текст :DDD И тва Ром Пом Пом леко май откраднато от Риана ...... Тъпи чалгарки - голям пример давате на младите...ей няма да се оправим скоро ...

Добави коментар

Водещи новини