Показаха Анелия преди корекциите

  • 22 ноември 2023 21:36

  • 22013
  • 5
Показаха Анелия преди корекциите
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

В Инстаграм се появи микс от клипчета на фолк певицата АнелияАнелияАнелия Георгиева Атанасова, по-известна само като Анелия, през годините, които ясно показват през каква метаморфоза е преминала от началото на кариерата си досега.

Членове на чалга група в социалната мрежа са се заели със задачата да покажат как родни чалга величия се променят през годините и в повечето случаи с помощта на напредналата естетична медицина стават все по-хубави и млади.

Видеото с АнелияАнелияАнелия Георгиева Атанасова, по-известна само като Анелия, започва с нейна изява на концерт от 2002 г., когато е едва на 20 години и нейната кариера тръгва с гръм и трясък.

Тогава пуска тоталните си хитове "Погледни ме в очите" и "Само мене нямаш". Носят се легенди за сумите, които Коко Динев е дал за реклама по онова време, за да стане любимата му известна певица.

Анелия се омъжи тайно

Във видеото са поместени телевизионни изяви или концерти на АнелияАнелияАнелия Георгиева Атанасова, по-известна само като Анелия, през всичките години. Умишлено не са използвали кадри от видеоклипове, тъй като там са изключително направени и обработени чрез програми и трудно можем да добием реална преценка.

Виждаме, че АнелияАнелияАнелия Георгиева Атанасова, по-известна само като Анелия, през годините е била чернокоса, а после постепенно започва да изсветлява косата и стига почти до блондинка. В последните две години се връща към тъмното и феновете са категорични, че това е нейният цвят и я съветват да не си прави повече експерименти с външния вид.

На преден план се забелязват и корекциите по лицето на АнелияАнелияАнелия Георгиева Атанасова, по-известна само като Анелия,. Не можем да не отбележим по-малкият нос, който си е направила както и пипнатите устни. Но е успяла да запази женствеността си и не случайно е сочена за една от най-красивите жени в България. Пипала е по себе си, но с мярка, за разлика от много нейни колежки, написа hotnews.bg.

Последвайте канала на

Novini.bg
22013 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Соня

2023.11.24 | 19:42

5
Най-красивата певица!
Ситe Бългaри

2023.11.23 | 15:34

3
Пикoч сирeнe мaзгa смръдня ситe Бългaри го имамe в изoбилие тe твa та и анелия която и да е тя

2023.11.24 | 02:23

4
Уффффффф че мириша

2023.11.23 | 10:35

2
Тсиганка.

2023.11.23 | 00:21

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини