Емилия изплака мъката си: Лекари ми казаха, че...

  • 06 октомври 2023 14:54

  • 30677
  • 5
Емилия изплака мъката си: Лекари ми казаха, че...
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Емилия, чието трето дете е на 1 година, споделя как съчетава майчинството с многобройните си професионални ангажименти.

Обичаната попфолк изпълнителката избра да се завърне на музикалната сцена скоро сред като на бял свят се появи втората й дъщеричка, плод на любовта на певицата с настоящия й съпруг Жорж Башур.

“Тя е на годинка и половина в момента. Не е по-различна от всички деца. Много спокойна е. Както всяко дете, обича разходките, игрите на площадки с други деца. Спи на обяд, храни се много добре и й личи, защото ми е голяма бузанка, с едни хубави сини очи… Голяма радост ни е и съм благодарна на Господ, че ни дари с това щастие!” – разказва в “На кафе” щастливата майка и разкрива, че името на момиченцето си избрала тя – Жоржина.

Eмилия отмъкна Шаги от Андреа

Емилия е споделяла в интервюта, че лекари са й казвали, че няма да може да се сдобие с трето детенце.

“След трагедията, която ни се случи, имахме лоши изследвания двамата с Жорж и ни казаха, че няма да имаме деца по нормален път. И понеже и той, и аз имаме деца от предишните си бракове, се отказахме. Не ни беше фикс идея и в един момент се получи, без да сме правили някакви усилия. Божа работа! Сега сме много щастливи” – споделя с вълнение певицата.

Емилия не крие, че и двамата със съпруга й обичат децата и казва: “Говорим си с него, че ако бяхме по-млади, нямаше да спрем дотук с децата. Много сме щастливи с толкова много деца”.

Не иска да споделя в социалните мрежи много снимки на децата и подчертава, че е тяхно право да решат един ден дали искат да се показват онлайн.

“Аз  съм известна, но сама за себе  си съм решила, да съм известна и с моята професия. Отдавна съм приятел с почитателите си, но децата гледам много да не ги качвам, даже малката не сме я качвали. С Жорж смятаме, че още е много малка и тя няма избора да каже дали иска, или не иска. Иван и Софи също не желаят да бъдат в медийното пространство. От време на време, много рядко качвам техни фотоси и видеа. Мира изявява някакво желание да бъде приятел с моите почитатели. Иначе за мен е задължително да бъда по-близко до феновете, да знаят какво обичам” – откровена е певицата.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
30677 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.10.07 | 01:40

5
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
тва

2023.10.06 | 20:57

4
била емилия некав кьс болт
само

2023.10.06 | 20:56

3
химия няма
тои

2023.10.06 | 20:53

2
е чарлз чаплин
лидке

2023.10.06 | 20:52

1
уведоми ли роднините с наложиен платиеж как жината сай споминала и не го чуваш между двиете бедра на централна гара как си я уволнила безславно

Добави коментар

Водещи новини