Мистерия със смъртта на мастита моделка

  • 03 октомври 2023 11:31

  • 4506
  • 4
Мистерия със смъртта на мастита моделка
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Пълна мистерия за полицията остава вече две седмици кой и защо би искал да убие маститата моделка Малиса Муни, чието тяло е намерено в дома й. Претърсването на жилището, разпитите на близки, приятели, съседи и колеги не водят разследващите до никакви основани на факти предположения защо младата жена среща такава тежка съдба. Единствено комшии хвърлят мижава светлина върху случая, като посочват, че през последните седмици някакви „странни и подозрителни неща“ се случват в сградата.

Показанията им са разнопосочни и по-скоро объркват още повече полицията, вместо да я водят към нещо конкретно. Или поне ченгетата не разкриват какво установяват до момента. Органите на реда признават, че нямат представа какво точно се случва в последните часове от живота на Малиса и кой би могъл да е намесен в преждевременната й смърт. Тялото на 31-годишната моделка е намерено от ченгета, след като роднини на Муни подават сигнал, че повече от седмица тя не отговаря на съобщенията и обажданията им. Самите ченгета не разкриват и в какво състояние е намерен трупът. Не е ясно и какво точно е причинило смъртта й, като за това се чака съдебномедицинската експертиза. Единственото сигурно е, че Малиса не се самоубива, категорични са разследващите, пише България Днес.

Необяснимите смъртни случаи на моделите на Playboy

Сестрата на Малиса - Журден Полин, която е местна поп звезда, разкрива, че в социалните мрежи и чат приложения статусът на Муни в продължение на няколко дни е бил онлайн, което означава, че този, който е откраднал телефона и лаптопа на жертвата, е продължавал да ги държи включени и вероятно да извлече някаква информация от тях.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4506 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.10.04 | 01:21

4
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

2023.10.03 | 14:37

3
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg
Sasho Vitanov -17.05.1976- Перник

2023.10.03 | 11:40

1
ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!s
Перник жк.Изток бл 64 На.дежда До.йчева

2023.10.03 | 11:41

2
ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!ЕМЍЙ ЛАЙНАТА ,ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО! ЕМЍЙ ЛАЙНАТА , ЩЕ ПУКНЕ СКОРО!

Добави коментар

Водещи новини