Шванца изневерил на Мая Илиева

  • 09 август 2012 07:15

  • 7435
  • 1
Шванца изневерил на Мая Илиева
©

Ники Иванов Шванца, който придоби национална известност като новият мъж на Мая Илиева заряза веселата вдовица ан боса на ВИС-2 Георги Илиев.

В момента любителят на високите скорости почива с новата си изгора в Лозенец, пише "България Днес". И докато той е на село, Мая Илиева избра Франция. Там тя планира да подготви панихида, с която да отбележи 7 години от смъртта на Главния, който еше убит на 25 август. От месец тя е изпаднала в депресия, не излиза много и често ходила до гроба на Георги Илиев.

Шванца много се изнервял от постоянното натякване, че именно босът на ВИС е любовта на живота й. Наглостта на варненеца стигнала до там, че носил ризите на Главния. Въпреки това не спирал да флиртува с млади девойки пред погледа на Мая. След пореден изблик на ревност вдовицата си събрала багажа, трите осиновени деца и отпрашила към Франция.

"Прав ти път, аз без жени няма да остана", казал Шванца и потеглил към морето. Любопитен факт е, че варненецът все още кара джип, който е собственост на Мая Илиева.

Последвайте канала на

Novini.bg
7435 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Боро

2017.10.03 | 05:51

1
Ебати, кво ни занивате с тая курва, кво като е вдовица на един от най-големите боклуци в България. Късно даже го убиха, по-рано трябваше. Че и другите лайнари, мутри и боклуци, ВСИЧКИ ДО ЕДИН заслужават да пукнат, гниди мръсни!

Добави коментар

Водещи новини