Слави към Галя от Сатен: Ще ми крадеш балерините ли, ма?

  • 07 август 2012 07:40

  • 23389
  • 18
Слави към Галя от Сатен: Ще ми крадеш балерините ли, ма?
©

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се скарал жестоко с бившата шефка на балета си Галя Христова. Дългият се засякъл с танцьорката от "Сатен"  във фитнеса на 5-звезден хотел.

"Искаш да ми крадеш балерините ли, ма", зловещо попитал Трифонов Галя, твърди "България Днес". "Сега съм им намерил работа и няма да ти се получи", изсъскал шоумена. Водещият така се изнервил, че дал на администратора на фитнеса диск със собствените си песни. Останалите клиенти не били очаровани от чалгата, която зазвучала, но Слави нехаел. Той предпочитал да блъска тежестите заедно с охраната си под звуците на собствената си музика.

Във фитнеса Трифонов често се приближавал до някой от трениращите и започвал да му дава съвети кое упражнение как да изпълнява по-често, за да има по-сериозни резултати.

Работата, за която той говори е проектът "Предизвикателството", в който се предвижда кандидатите да танцуват в двояка с една от балерините от "Магаданс".

Последвайте канала на

Novini.bg
23389 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
no name

2016.07.18 | 23:17

18
преди време бях чел, че рейтинга на слави е ударил в земята и че БТВ иска да го сваля от ефир. сега като чета какви заклети фенове има този човек, започвам да се опасявам, че ако го свалят от ефир в БТВ ще стане кървава баня. иначе шоуто му е пълна скръб вече, но това можеше да се очаква - в крайна сметка не може в продължение на толкова години да правиш по едно предаване на ден и да не се изчерпиш. колкото до това, че слави бил мъжествен - с цялото ми уважение това е просто смешно - преди няколко години го видях на живо в Dancing stars и само мога да изкажа уважението си към гримьорите му, които му продават що-годе човешки вид в ефир. на живо главата му е несъразмерно голяма спрямо тялото му, кожата му е ужасна и като цяло има вид на наркоман, който току-що се е надрусал наистина яко.
Страхил

2015.10.30 | 06:37

17
Много ви е яд на високите мъже, нали? Дълъг бил! Хахаха, недоарзвити джуджета такива! Човекът е висок и строен! И аз съм такъв! Пукнете се от яд късокраки и кривокраки дребосъци!:))))

2012.10.06 | 10:41

16
В България всяко лайно с подходящи връзки може да се задържи в ефир. Това обаче не го прави звезда. Единствено простаците го възхваляват.Учиндолският дългуч е доказателството.
Истината

2012.10.06 | 10:41

15
Няма по голяма звезда от Слави. Така, че спрете да злобеете гадни Българи. Много смотана нация сме.
си

2012.10.06 | 10:41

14
Каквото и да се карате и разправяте истината е че Слави залязва и не му издържат нервите.Едва ли на някой са му притрябвали неговите прости балерини.Прави си пр, пуска разни реклами тука и вие се връзвате.Славчо е комплексар и никакви пари не могат да му помогнат.Лично аз нямам нищо против обратните и не ме интересува кой какъв е , но предаването му не струва. Балерините са смотани неуспели гимнастички които не ми правят абсолютно никакво впечатление.Ниска топка!

2012.10.06 | 10:40

13
suvsem se poburka toq 4ovek

2012.10.06 | 10:40

12
Миленке, Не ме интересува колко пари има или няма. Не го харесвам, защото е дразнещ цървул-всезнайко. А и предаването е доста глуповато. Всъщност само в началото около година-две ставаше за гледане. От тогава все повече затъва и затъпява. Личните ми наблюдения са, че се харесва на хората с по-елементарно чувство за хумор и ограничени възгледи. Също както и типа музика, който произвежда - чалгата. Не злобея, жив и здрав да си е, но не му е мястото в ефира вече.
vix

2012.10.06 | 10:40

9
Запази си личните наблюдения за себе си. Шоуто му е от малкото качествени предавания, които могат да се гледат по телевизията тези дни. Въпреки, че шегите му започват да се поизтъркват малко вече, човека знае как да прави шоу и това не може да се отрече. А ако си прост, тъп и ограничен, и в операта да те вържат, пак ще си същия. Мисля, че подобни изказвания говорят колко един човек може да е прост и ограничен, не вкуса му за музика. Ако на него не му е мястото в ефира, то в ефира няма никой, който да си заслужава мястото там. В сравнение с него всички "шоумени" са аматьори. За всичко си има причина - има причина най-продавания албум в България да е негов, има причина да е фрашкан с пари и определено има причина шоуто му да се държи в ефир вече толкова години.
Поетеса

2012.08.08 | 21:13

3
ПХРава е Миленка. Слави е тъпкан с пари, грубичък и доста вулгарен! Много е сладък на разговорите със сексоложката, нали Миленке? И аз си падам по простаци, тъпкани с пари.
Milena

2012.10.06 | 10:40

11
АААААААААаа ,,бладударарим,,ама аз нито простаците харесвам нито парите.Харесвам хората с достойнство и чест.А това със сексолозката мн.тъпо ми изглезда,не го харесвам и не го гледам,че имам и деца около мен.

2012.10.06 | 10:40

10
миленка, вместо да седиш на компа иди да сготвиш на дедата
ss

2012.08.08 | 23:31

5
svalete go ot efir toq pedal selski nikoi ne go gleda da hodi da buha s motikata na poileto nasraniq dalag 4ervei
Milena

2012.08.19 | 13:05

8
Аз го гледам,затова не го сваляйте от ефир,а се учете от-по можещите и знаещите от вас.А злобата и завистта нищо няма да ви донесе.А ти съветите си ги задръж за твойте близки.Че и педал го нарича.Малеееееееее от Слави лъха толкова мъжественост.Това всички жени ще ти го кажат.А педала го търси под твойте чаршафи.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини