Лекуват Багата с леко кино

  • 04 август 2012 09:52

  • 5215
  • 3
Лекуват Багата с леко кино
©

Благой Иванов – Багата, който преди няколко месеца бе намушкан, изпадна в кома и едвам оцеля след дълго болнично лечение, вече тръгна на кино, съобщава “Телеграф”. Боецът отдавна бил скъсал с двете Златки, до него сега имало нова жена, която той пазел в тайна, и се лекувал със силни вещества, близки до анаболите.

Боецът е бил забелязан в 22.30 в четвъртък на филма “Ледена епоха 4” в столичния мол на “Стамболийски”. Компания му правели двама здравеняци, твърдя очевидци пред изданието.

Багата се появил във видимо добро състояние, макар че накуцвал леко. Той изгледал филма с удоволствие и се забавлявал.

“Вероятно посещението на кино е нещо като терапия за оздравяването на бореца”, предположили зрители. Лекарите не разрешавали на Благой да гледа тежки драми и екшъни, за сметка на по-леки развлекателни киноленти.

Според светски наблюдатели той дори вече ходел и по нощни заведения, но в тях се застоявал съвсем за кратко и пиел само минерална вода. Освен това бил скъсал отдавна с двете Златки - Русата и Черната, а до него имало нова жена, която обаче пазел в тайна. Тя му действала стимулиращо и изправящо.

Същевременно се говори, че по съвет на приятели Багата сега се лекувал със силни вещества, близки на анаболите. Негови приятели дори искали да го подготвят за бойни състезания до края на годината, макар че това изглежда в момента като фантастика.

Последвайте канала на

5215 3

Коментари 3

Добави коментар
...

2012.08.07 | 01:33

3
браво багааа, разкарай долните курви, дето единственият начим да изкарат пари е да си дадат путката под наем :)
хммм

2012.08.06 | 19:51

2
Защо ли си мисля че близките до стероидите силни вещества са хормоните на растежа Human Grow Hormone (HGH) ?? :D

2012.08.06 | 19:50

1
защо трябва да пие хормони на растежа, като може безвредно да стимулира прозводството им с ред аминокиселини - тирозин, GABA и др.?

Добави коментар

Водещи новини