Евгени Минчев заговори за смъртта на Лили Иванова

  • 05 юли 2023 14:07

  • 26607
  • 1
Евгени Минчев заговори за смъртта на Лили Иванова
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Скорошната новина, че Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи създава фондация, на която ще завещае цялото си богатство, очаквано предизвика много реакции в социалните мрежи.

Най-гръмката сред тях обаче се оказа тази на пиар експерта Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в.

Информацията около голямата ни певица го накара дотолкова да се афектира и разгневи, че да поиска тутакси един от хората, с които примата работи, да бъде уволнен.

"Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи... КОНЧИНА? ЗАВЕЩАНИЕ? Не искам да мисля за нея, като за предсмъртница. Някой съветник на звездата е за смяна..."

Ето какво написа той във Фейсбук:

То бива Пи ар, бива мечта за отъркване до легендата, но това, което чета за завещанието на Лили е потресаващо зловещо. Или е прибързано предизвестие за нейната... кончина /егати термина/ или е кончината на някой, който е за смяна в екипа и. Наредените на опашка да са и симпатични сигурно са много. И резултатът вече броди в социалните медии, резултат, погълнал красивото ни усещане за Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи, че е вечна, че е свята а вечните и светците не умират, нали. Особено в сърцата ни.

Лили Иванова завещава цялото си наследство на фондация за култура

Завещанието е един изпробван юридически начин да ти бъде зачетена волята, когато си тръгнеш от този свят. Творчеството е забележително, най-вече като обем. Името ще блести със златни букви в галериите на българската естрада. Добре де, и на руската... Кой патинира с ръжда това злато и кому са нужни онлайн признания за щедростта на певицата, която завещавала всичко на публиката си. Значи досега нищо от това не е било на публиката или нещо бъркам. Всичко ми изглежда стъкмено, сякаш Светиня и е направила последна изповед и е запазен час в траурна агенция.

Срам ме е за онези, които ни внушиха това усещане. Ведрата, неспокойна, творяща Лили ИвановаЛили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински техникум във Варна, а по-късно работи изведнъж се превръща в предсмъртница, в очакваща последното си причастие и със запазен час при Бога. Превърнаха ни я в старица! Извинявайте, които и да сте скалъпилите всичко това, но ми се повръща.

Не съм фен на Лили, неин съсед и някогашен приятел съм. Но не мога да отмина чувството за свежест, което тя оставя, като вечен парфюм в ноздрите на живота ни. Родена в безвремието, тя прокламира безвремие, с нейните песни, стил на живот, непримиримост към посредствеността. И вие, които и да сте, превръщате този сияен образ в образ на предсмъртница. Не искам да е така, искам тя да пее, искам да бъде, да знам, че е моята вечна съседка. Лили, скъпа, някой до теб е за смяна, но не и ти. С обич: Евгени" , пише blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
26607 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.29 | 13:07

1
Мундар

Добави коментар

Водещи новини