Галена и Преслава се сдобриха

  • 27 юни 2023 11:30

  • 12818
  • 0
Галена и Преслава се сдобриха
© Фейсбук

Галена и Преслава са сложили край на дългогодишната война, която така и не разбрахме от къде и защо започна.

Едни смятат, че не са могли да си поделят наградите, докато други твърдят, че в основата е замесен общ любовник. Каквато и да е причината, двете са преглътнали обидата и отново са приятелки. 

Това стана ясно от шокиращо клипче от Инстаграм профила на Преслава от рождения ѝ ден, където Галена ѝ е направила изненада.

Ето колко бона заработи Преслава

Топ звездата Преслава е родена на 26 юни и посрещнала тази година празника си на участие - била поканена да пее на сватба, а сред звездите били още Софи Маринова и Галена.

Преслава излязла да пее след полунощ и вече била рожденичка, а колежките й я поздравили пред всички с музикален поздрав и специална торта. 

"Събрахме се", написа Преслава на самото видео. "Точно на моя рожден ден да ни съберете така хубаво", каза още певицата на микрофона. 

Галена от няколко месеца опипва почвата и се мъчи да стопи ледовете с Преслава. Припомняме, че тя се появи на нейно участие, но така и не размениха никакви думи. Е, сега младоженците са успели да ги доближат и да си поговорят и изяснят и най-вече да си спомнят за времето, когато бяха неразделни приятелки, пише blitz.bg

@preslava_tiktok #preslava #sofimarinova #galena #happybirthday #happybirthdaytome original sound - Preslava

Последвайте канала на

Novini.bg
12818 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини