Миро прости на най-големия си враг

  • 03 май 2023 22:45

  • 11097
  • 5
Миро прости на най-големия си враг
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Става въпрос за композитора на една от песните му "Гълъбо" - Вида Пиронкова. Тя бе смъртно обидена на певеца дълги години.

Причината - пренебрегнал я при сключване на договор с мобилен оператор за използване на песента.

Миро от "Каризма" подготвя концерт. Високи цени и слаб интерес

В последствие парчето бе забранено и свалено от всички платформи след разпореждане на Пиронкова като автор на композицията.

"Тъжната истина е, че една дребна жена се полакоми за пари и лиши поколения напред от един уникален проект", коментираха тогава в средите, пише hotnews.bg

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11097 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.05.04 | 08:59

5
Какво има да прощава, излиза, че той е бил алчен тарикат.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.05.04 | 01:49

1
!!! надежда дойчева- 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Н.О.В.И.Н.И БГ /// Грозен Мангал. Мангал надежда дойчева че дори си по грозна от плешивио грозник че президенто че румен радев. Ама те че убавицата надка дойчева се нема за мангал. А оно е очевадно че е баш циганин. Констатация.

2023.05.04 | 03:32

4
!!! Фолкпевецът Илиян: Честно казано, не се чувствам циганин!. !!! !!! яяяяяя 04 Март 2013, 15:01 ми нормално човека е успял и се срамува от циганската сган и аз не бих се чувствала циганка на негово място !!! Че това че надка дойчева мое да го е писала че тая убавицата надка че също е успяла.

2023.05.04 | 01:50

3
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
Перник, ж.к.Изток, бл.64, вх."З"

2023.05.04 | 01:49

2
надко ама да не те набедих за циганка ?

Добави коментар

Водещи новини