Чалга певица тунингова абитуриентка за бала

  • 02 май 2023 16:46

  • 9723
  • 4
Чалга певица тунингова абитуриентка за бала
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Попфолк певицата Джорджия ще изненада една бъдеща абитуриентка с тунинг за бала.

В пакета подобрения, предоставен от изпълнителката на “Истини”, “Чукай, чукай” и “Вълк единак”, се нареждат филъри, ботокс и още.

Тунингована българка шокира британците

“Решила съм да зарадвам майка и нейната дъщеря, като им подаря процедури. Екип от професионалисти ще преценят какво е най-удачно за младото момиче, съобразно факта, че избраницата може и да няма навършени осемнадесет години. За придружаващата я майка има богат избор от интервенции. На случаен принцип ще бъде изтеглена победителката в социалните ни мрежи”, коментира тя.

Джорджия има план, чрез който да допринесе за инициативата.

Името на победителката ще бъде публикувано от нея в официалните й профили във Фейсбук и Инстаграм.

Начинанието е стартирала дни преди настъпването на празничния месец май. Съвсем скоро брюнетката ще обяви коя е дамата, а организацията ще започне в същия ден, пише blitz.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
9723 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.05.02 | 19:53

4
Искам да я чукам.
cska

2023.05.02 | 19:28

3
Ще я направи на типична проститутка
гугъл, снимка, видеоклип

2023.05.02 | 17:04

1
!!! ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Доичева "Катастрофи в София" / T.V.M.E.D.I.A !!! МНОГО ГРОЗНА СВ.ИНЯ АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН. НАДКЕ, ЧЕ У СУРАТ ЧЕ КВА ВЕЩИЦА СИ ЧЕ ТРЕЕ ДА ОКАМ ЕКЗОРСИСТ. чЕ ВЕКЕ СМЕ С ЯКО ЧЕ с НАДНОРМЕНО ТЕГЛО.
Грозен циганин76

2023.05.02 | 17:04

2
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави коментар

Водещи новини