Изплува пикантна тайна на Роналдо отпреди трансфера му в Реал Мадрид

  • 20 април 2023 16:10

  • 7008
  • 1
Изплува пикантна  тайна на Роналдо отпреди трансфера му в Реал Мадрид
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Бившият масажист на Кристиано Роналдо от първия му престой в Манчестър Юнайтед разкри една от тайните на португалската суперзвезда преди трансфера му в Реал Мадрид.

Той призна, че се е облажил добре от сделка с Кристиано, като купил от него „Порше Карера“ на половин цена.

Приятелката на Роналдо: Подарих му 3 нови коли, но не мога да кажа, че сме материалисти

Срещу това той му уредил телефонния номер на Кимбърли Уайът, певицата от групата Pussycat Dolls, която взела ума на Роналдо. Торнли разказа това в интервю за подкаста Undr The Cosh.

“Беше март, април, той отиваше в Реал Мадрид“, припомни масажистът. „Всички знаем, че той си тръгва след края на сезона. Така че, докато гледа X Factor, той ме пита: "Кое е това момиче?" Беше Кимбърли Уайът от Pussycat Dolls. И ме попита: „Можеш ли да ми дадеш номера й?", разказва той.

А аз: „И какво печеля от това? Получавам номера на момичета отвсякъде и не получавам нищо от това”. И Роналдо каза: „Харесваш ли колата ми?" Той имаше кабриолет Porsche Carrera“. “Когато отида в Реал Мадрид, ще ти го продам на половин цена.” 

Сестрата на Джорджина Родригес: Нямаме какво да ядем, а тя тъне в пари

На оправния масажист му трябвали не повече от десет минути, за да се сдобие с номера на звездата. „Разбира се, идва краят на сезона и аз му казвам: „Помниш  ли нашата сделка?“ Дадох му 30 бона за кола от 60 бона”, спомня си той.

“На следващия ден го продадох за 60 хиляди!“, добави масажистът за страхотната си сделка. „Имах го буквално за една нощ. Отидох до къщата му, взех колата, преведох парите, продадох я за £60 000 на следващия ден и имах страхотна почивка на Малдивите това лято", върна се назад в годините масажистът.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
7008 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.21 | 12:51

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини