Венсан Касел се развежда?

  • 07 април 2023 14:11

  • 14614
  • 6
Венсан Касел се развежда?
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Хиляди почитатели на френския актьор Венсан Касел, бивш съпруг на Моника Белучи, тръпнат и се питат дали са верни слуховете, че той се развежда и със сегашната си жена Тина Кунаки.

Двамата са женени от 2018 г. и имат дъщеричка, пише "24 часа".

Въпреки 31-годишната възрастова граница, те изглеждаха лудо влюбени, но най-неочаквано Венсан изтри от социалните мрежи всички снимки, на които е с младата си съпруга от френско-сицилиански произход. Тина също изтри Касел от профила си в инстаграм. Мнозина говорят за тежка криза в отношенията между двамата и загатват за развод.

Преди това актьорът не спираше да публикува романтични снимки с модела, майка на неговото момиченце Амазони. Според „Дейли Мейл” двойката е разделена от седмици. Нито 57-годишният французин, нито 26-годишната му съпруга са опровергали досега клюките за раздялата, подети от различни медии.

На 5 април Кунаки празнува рожден ден. Само преди година Венсан беше публикувал серия от снимки от партито за рождения ден на жена си, на което беше и дъщеря му Дева от брака с италианската актриса Моника Белучи.

Дъщерята на Моника Белучи дебютира в киното

Любовната история между Венсан и Тина започва през 2017 г., когато тя е едва 19-годишна и работи като модел. Касел беше току-що разведен с Моника Белучи, от която има дъщери Дева и Леони. „В един определен момент от живота си не мислех, че мога да срещна друга жена, която да обичам. Мислех, че ще остана вечно сам, но срещнах Тина”, беше казал Венсан в едно интервю.

В момента френският актьор е ангажиран в промоцията на новия си филм „Тримата мускетари”.

Последвайте канала на

Novini.bg
14614 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.04.08 | 18:28

5
Френския дъртак няма шанс с такава тигрица. Тя иска секс по няколко пъти на ден.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.09 | 02:48

6
Да

2023.04.08 | 18:27

4
Тя е с мен в момента, чукаме се нон-стоп.
Гост

2023.04.08 | 10:08

3
Малиииии, ми сега?
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 02:08

1
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снмка - Гугъл! Каков мнооо грозен и зъл цигански сурат има надка. Че надка има мутра на лош мангал !!!
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 02:13

2
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави коментар

Водещи новини