Братът на Коцето го вбеси: Скочи на известна жена в "Сървайвър"

  • 31 март 2023 13:08

  • 15772
  • 5
Братът на Коцето го вбеси: Скочи на известна жена в "Сървайвър"
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Грозна сцена между двама силни играчи се разигра в „Сървайвър“. Светльо, който е брат на фолкпевеца Константин, скочи агресивно срещу съотборничката си от племето „Червени“, шампионката по кану Станилия.

Най-възрастният риалити герой излезе от кожата си, след като спортистката аплодира битка, в която съперник от вражеския отбор „Сини“ победи член на нейния тим.

 „Вместо да пляскаме, да побеждаваме! Важана е победата!“, просъска Светльо срещу Станилия. Тя му обясни, че аплодира хубавата, спортсменска игра, а не резултата. „Тогава не излизай за победа, приятелко!“, иронизира я братът на Коцето, пише show.blitz.

Станилия, която има в актива си златен медал от световно първенство и винаги се хвърля през глава в изпитанията, се вбеси на коментара му и се развика. В отговор, Светльо скочи от пейката, на която беше седнал и застрашително се изправи срещу спортистката. Преди двамата да стигнат до физическа саморазправа, ММА боецът Жоро ги разтърва.

Братът на Константин шокира всички в "Сървайвър"

Избухването на Светльо предизвика остра реакция в противниковия отбор на сините. „На жена ли скачаш, бе?“, провикна се кулинарката Божана, която не крие симпатиите си към Станилия. "До този момент много уважавах Светльо, защото е интелигентен човек с житейски опит. Но не мога да преглътна начина, по който говореше на Станилия. Той почти й скочи на бой, започна да й крещи, това е недопустимо", обяви дизайнерът Едис.

Самият Светльо обяви реакциите им за „излишна драма“, подчерта, че е с 15 години по-голям от Станилия и очаква уважение както към по-възрастните, така и към мъжете.

Росица Валентинова
15772 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.03.31 | 14:35

1
На кого е известна ?

2023.04.01 | 13:00

5
На когото реши да му пусне...
giyio

2023.04.01 | 00:20

4
bhokluci и телевизията и участниците и най вече зрителите

2023.03.31 | 22:38

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5000 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.03.31 | 16:08

2
Поредният насилник.Бас,че млати гаджетата си.

Добави коментар

Водещи новини