Татяна не издържа на това, което направи Джизъса пред цяла България в "Сървайвър"

  • 23 март 2023 11:15

  • 32745
  • 1
Татяна не издържа на това, което направи Джизъса пред цяла България в "Сървайвър"
©
Слушай новината Слушай новината

Сълзи на обида бликнаха от очите на фолкпевицата Татяна, след като футболистът и неин пръв приятел Благой Георгиев й се развика в "Сървайвър".

"Казах ти, концентрирай се! Мисли за играта!", кресна й Джизъса, след като тя пропусна едно препятствие в решителната битка за племенен имунитет и загуби важна точка за отбора си "Червени".

Противниковият тим „Сини“ се възползва от грешката й, изравни резултата, а впоследствие спечели изпитанието.

Драмата между Благо и Татяна насочи вниманието към силната им, непробиваема коалиция. Отскоро всички са възмутени, че футболистът пази фолкзвездата от изгонване. Шампионката по кану Станилия отсече, че Джизъса е опънал „чадър“ над дългогодишната си приятелка, въпреки че тя не е силен играч.

Инфлуенсърката Мария пък описа Татяна като „детегледачка на големи момчета“, защото пере бельото и дрехите на мъжете в риалитито. Певецът Тино се оказа на същото мнение. Все още обаче не е ясно дали тримата ще оформят контра-коалиция срещу тази на Джизъса, в която, освен Татяна, влизат моделът Иван и ММА боецът Георги.

Неочаквани обрати в „Сървайвър“

Самият Тино беше номиниран за изгонване от червените заедно със съплеменничката си, мениджърката Елина. Двамата се изправиха в дуел един срещу друг, пише show.blitz.

Певецът успя да победи в играта за баланс и концентрация, и запази мястото си, а Елина напусна риалитито завинаги.

Росица Валентинова
32745 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.03.23 | 23:00

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини