Майката на Брад Пит разваля сватбата на века

  • 17 юли 2012 16:24

  • 3954
  • 0
Майката на Брад Пит разваля сватбата на века
©

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е толкова бясна на майката на бъдещия си съпруг Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, че заплаши да развали планираната сватба.

Джейн Пит наскоро изрази подкрепата си за кандидата на Републиканската партия на САЩ за президент Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на. В писмото майката на актьора похвалила основния съперник на Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият за неговата позиция срещу абортите и негативното му отношение към хомосексуалистите. Джоли е бясна на бъдещата си свекърва заради нейните възгледи, пише Нешънъл Енкуайър. Според близък до актрисата източник на таблоида актрисата вече е заплашила да не се появи на церемонията по встъпване в брак. Но не само госпожа Пит е ядосала Джоли.

Осемгодишно дете на звездната двойка Пакс също разгневило Джоли. Той запял парчето на тяхната близка приятелка Риана Birthday cake, чийто текст е изпълнен с псувни. Веднага било решено в общата къща да не се слушат песните на перлата от Барбадос. От изданието напомнят, че Риана трябва да пее на купон на холивудските звезди.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3954 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини