Тиктокърка разнищи Виктория Капитонова, обвини я в кражба

  • 25 януари 2023 14:22

  • 6557
  • 6
Тиктокърка разнищи Виктория Капитонова, обвини я в кражба
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Виктория Капитонова определено доби още по-голяма слава с участието си в "Ергенът". Рускинята се представи в светлина, която според мнозина развали позитивния имидж, който тя градеше през годините с работата си в социалните мрежи.

Известно е, че Капитонова е инфлуенсър, живее от години в България и провежда курсове за развиване на Instagram, както и ритуали за пари. Родна тиктокърка, обаче, направи няколко видеа, в които твърди, че Виктория е спечелила над 200 хил. лева с напълно краден курс. 

Виктория Капитонова била на секс курс по фелацио преди "Ергенът"

Станислава, както се казва TikTok звездата, споделя, че няколко момичета се свързали с нея лично, за да разкажат как били станали жертви на "измама и краден курс". Те били изпратили абсолютно цялата информация на Станислава за курсовете на Капитонова.  "232 човека са се записали за стандарт услугата ѝ, която струва 500 лв. Нека ви кажа откъде идва този курс. Той идва от руската инфлуенсърка Марго Савчук, която е разработила оригиналния курс, който се нарича Instaboss. Разбратован е с много години с бившето ѝ гадже Дани и огромен екип от хора. Виктория няма капацитета да направи всичко това. Видях, че Виктория отново събира хора за своето четвърто издание за своя изцяло плагиатстван курс, но вероятно ще тараши хората за повече пари... заради инфлацията. Хора, ценете си парите и усилията. Вижте оригиналния курс на Марго, който се разработва с огромен екип от хора", разказва във видеото тя.

Победителката в „Ергенът“ рязко забогатя

Станислава споделя, че Виктория я е заплашвала със съд, но за предишни нейни изказвания в TikTok, които са били отново насочени срещу рускинята. "Докато си чакам призовката или пък поканата за участие при Жоро Игнатов, искам да ви кажа - не се доверявайте на всичко, което виждате в интернет", апелира Станислава. 

@istanislava Ето така се заработва ролекс #ергенът #ергенът2022 #българиятикток #българскиинфлуенсъри #българия #тиктокбългария #българскитиктокър #рекомендаци #sofia #fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy #skopje #varna #plovdiv #българскитикток #балканскитикток #македонскитикток #севернамакедонија #makedonia #македонски original sound - Stanislava

Капитонова е споделяла, че е била вдъхновена от работата на други руски инфлуенсъри и не е криела, че е взаимствала някои от идеите си. Станислава, обаче, твърди, че Виктория не е цитирала точни имена. Тиктокърката твърди още, че курсът на Виктория е почти иденитичен с този на Марго. "Моят съвет е да следавте Марго, защото нейната работа ще ви научи на много повече неща", казва още Станислава.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6557 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.01.28 | 20:11

6
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3000 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.01.26 | 08:21

5
Блядь на n-та степен....
Какво ни пука

2023.01.26 | 07:18

4
за някаква си блядка!
Ивелин

2023.01.26 | 00:31

3
Къде е нап да пеовери тази девойка която иска по 500лв на хората за някакъв измислен кърс куде са касовите бежки къде е нап
Каръдайь

2023.01.25 | 22:26

2
какво е това тиктокърка, някво животно ли дет е толкова морално деморализирано че постоянно пуска неща в нета за някой лайк да си начеше егото ?

2023.01.25 | 14:40

1
Искам да го вкарам на Капитонова.

Добави коментар

Водещи новини