Бразилският Нострадамус: През 2047 г. температурите ще се вдигнат до 63 градуса

  • 24 януари 2023 10:49

  • 4052
  • 3
Бразилският Нострадамус: През 2047 г. температурите ще се вдигнат до 63 градуса
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Бразилският пророк Нобрега да Лус се отличава с това, че изпраща писма до известни личности, в които не само описва бъдещи събития, но и посочва с точност до година, ден и понякога час тяхното осъществяване.

Именно той предупреждава с писмо принцеса Даяна, описвайки в детайли нейната смърт. Той е изпратил и пет писма до алпиниста Боян Петров, предупреждавайки го да не предприема експедиция, защото рискува живота си.

Нобрега бе на посещение в страната ни, за да представи новата си книга, озаглавена „Бъдещето на Земята между 2022 и 2047 година според писмата на Нобрега да Лус“. Пророкът сподели, че изпраща специално послание до българския народ и неговите управници.

Бразилският Нострадамус: До 2034 година живи ще останат само 20% от сегашното население на Земята

За способността да имаш поглед в бъдещето, за големите предсказания и за предопределеността на съдбата пред Vesti.bg, говори пророкът Нобрега да Лус.

Г-н Нобрега да Лус, кога разбрахте, че имате един „различен“ вид способности?

На 9-годишна възраст. Тогава започнах да предсказвам какво ще се случи.

По какъв начин преминава тази информация при Вас, като мисъл, сън или пък нещо друго?

Мога да го опиша като раздвояване. Лягам и заспивам, тогава една част от мен пътува в бъдещето. Когато спя, разбирам всички езици. Така „виждам“ и какво ще се случи в дадена държава.

Кое е по-интересно за Вас - да предсказвате глобални събития или да „виждате“ бъдещето само на един човек?

Това са две много различни неща. И двете са важни. Когато виждаш какво ще се случи в света, можеш да направиш нещо за човечеството и за Земята. А когато има по-малки групи от хора или когато говориш лично с някого и му предаваш какво ще се случи, то тогава хората имат по-голямо желание да променят нещата. Когато човек има някакъв проблем и не вижда как може да го разреши, и поговори с мен, му казвам възможностите, които бъдещето му предлага. Тогава човекът сам решава, каква промяна да направи.

Вярвате ли в това, че някои събития са предопределени и човек е безсилен да промени нещо?

Да, има такива събития, които не могат да се променят.

Вие имате и нова книга. Може ли да кажете, какво предстои за България?

През 2023-та ще има едно по-силно земетресение в България, но това няма да бъде толкова голям проблем. През 2027 г. се очаква да има и по-силно. Ще има също така свлачища и обилен снеговалеж. В някои райони ще има наводнения, които могат да причинят свлачища и разрушения. Очаква се и обилен снеговалеж през февруари. През 2024 г. страната ви трябва да бъде внимателна с членството си в ЕС, защото това ще бъде година на пререкания и скандали.

В новата си книга споменавате, че през 2025 година ще се появи нов вирус. Колко опасен ще бъде той и колко дълго време ще продължи?

Това е марбургската хеморагична треска, която е от семейството на “ебола“. Този вирус винаги е съществувал в Африка, но през 2025 г. ще бъде и в Европа. Вирусът ще се появи на определени места, като най-много ще засегне Испания и Сърбия. В зависимост от разпространението му има вероятност да се превърне в пандемия през 2026 г. При него има по-висока смъртност отколкото при COVID-19, някъде около 88%. Заразяването става чрез директен контакт с кръв, секрети или тъкани от човек или животно, но също така е възможно предаването чрез вдишване на частици от изпражненията на африкански прилеп, а също и чрез повърхности. Неговата продължителност относно щетите, които ще нанесе на населението, ще бъде около две години и половина.

Вие предсказвате и голяма суша на определени места на Земята...

Проблемът с околната среда ще се задълбочи с драстични климатични промени. Ще има бури, торнадо, циклони, а в някои райони – увеличаване на пожарите и наводненията. Очакванията са през 2043 година да има голяма суша на много места по Земята. През 2047 г. температурите ще се вдигнат до 63 градуса. Не го казвам, за да плаша някого, а за да се знае, че температурите ще се покачат драстично, което ще доведе до изчезване на водата по цял свят. В България сушата няма да се усети чак толкова, колкото по други места в света, въпреки че и тук ще има такива места. Аз вече съм изпратил писмо до СЗО (Световна здравна организация), с което съм отправил предупреждение за настъпващите бедствия и за това, че трябва да се полагат грижи за природата. Иначе ще има големи беди. Изходът от всичко това е залесяването.

Кога се очаква да приключи военният конфликт между Русия и Украйна?

До юни 2023 г. по мирен път. Това ще е най-добрият вариант.

Изпращал сте писма с предсказания до популярни световни личности, включително и до принцеса Даяна. Познавахте ли се лично с нея?

Запознах се с нея, когато тя беше на едно посещение в Бразилия. След това написах и ѝ изпратих няколко писма, като я предупредих, че има реална заплаха за живота ѝ. Не исках смъртта ѝ, но тя сама взе решението да си отиде, защото това е убийство.

Вие смятате, че това е убийство?

Да.

Предизвикано от кого?

От британското правителство.

Към днешна дата предвиждате ли да се случи нещо тревожно с кралското семейство?

Не, те не са важни хора.

Изпратил сте 5 писма и до Боян Петров преди последната му експедиция. Познавахте ли се лично с него и как решихте да му пишете?

Не го познавах. Но, да, изпратил съм му 5 писма. Ако той не беше тръгнал на експедиция в този ден изходът можеше и да е друг. Нямам личен контрол върху писмата, които пиша. Аз пиша на хора, за които моите водачи ми казват. Всеки един пророк има такива духовни водачи. Висшите сили ни напътстват. Сега, докато съм в Европа, за два месеца съм написал общо 137 писма до различни хора и държави.

Има ли хора с интересна съдба сред българските популярни личности, според Вас?

Не мога да коментирам личните писма, които съм изпратил до български граждани, защото те са лични. Мога да кажа, че съм изпратил писмо до Румен Радев, което е публикувано в моята книга, защото той е публична фигура, от която зависят много неща за хората, живеещи в България. То обаче е публикувано, но година по-късно, след като вече му го бях изпратил. Тогава, когато му го изпратих, не трябваше да се публикува, защото предстояха избори в страната ви.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4052 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.01.25 | 02:09

3
Нострадамус няма как да е казал това - по времето, когато е живял, не е имало термометри.
Гост

2023.01.24 | 13:19

2
Олекват "новините"

2023.01.24 | 11:04

1
Същите простотии ги говореха в 2000 че ще са станали до 2035. Преди това 90те и по-назад сигурно в западните държави са всявали паника.

Добави коментар

Водещи новини